Consilierii municipali PNL Zalău continuă fumigenele electorale❗️

După ce în județul Alba au pus un chelner manager de spital, o frizeriță din Vâlcea la conducerea Ministerului Fondurilor Europene, iar nepotul ministrului “Grindă”, din vameș ajunge șef la ANAF în doar două zile, și în Sălaj există o preocupare intensă a PNL-ului de a-și plasa membri de partid la conducerea unor instituții. Iată câteva exemple: Casa de Asigurări de Sănătate, Registrul Auto Român, Inspectoratul Școlar Județean, Sistemul de Gospodărire a Apelor, Casa Corpului Didactic și, cu siguranță, vor urma și alte instituții.

Pe lângă aceste acțiuni paralele cu nevoile românilor, o preocupare constantă a liberalilor este atacul contracandidaților, în special a primarului Zalăului.

Ar trebui să explicați oamenilor ce a făcut guvernul PNL cu cele 80 de miliarde de lei împrumutați în doar 7 luni, în acest ritm crescând povara datoriei publice în guvernarea PNL cu 1000 euro/secundă, în condițiile în care numărul de șomeri este îngrijorător – România se îndreaptă către un număr de 500.000 de mii oameni rămași definitv fără loc de muncă și alți 600.000 de mii de salariați sunt în șomaj tehnic. Cu toate acestea, nivelul de trai scade – peste 1 milion de oameni au venituri reduse ca urmare a pierderii locului de muncă sau a șomajului tehnic, peste 30% din salariați primesc salariul minim pe economie, prețurile cresc, în special la produsele alimentare, iar investitorii străini fug din România – minus 551 de milioane de euro investiții străine directe, față de plus 1,23 de miliarde de euro cât au fost în guvernarea PSD.

Explicați-ne, de asemenea, de ce nu vreți să majorați alocațiile copiilor, ba mai mult, prin vocea prim-ministrului Ludovic Orban apreciați că acestea ar fi “pomeni” și nu creșteți cu 40% pensiile, așa cum prevede legislația în vigoare.

Vă deranjează investițiile pe care administrația PSD le face pentru dezvoltarea orașului??

Ați avut la dispoziție 12 ani în care, din păcate, Zalăul a stagnat, fiind pe ultimele locuri la multe capitole, în special la absorbția de fonduri europene.

Neputința și incapacitatea voastră de a avea soluții la problemele societății încercați să le mascați atacându-vă contracandidații și promovând în mass-media și mediul online dezinformări și neadevăruri. Dacă sunteți de bună credință solicitați guvernului PNL să nu mai blocheze proiectele depuse de administrația locală a Municipiului Zalău.

Chiar dacă în toamnă va fi o nouă competiție electorală, la care voi ați furat startul, pentru conducerea administrației locale este important ca dezvoltarea municipiului că continue, aceasta însemnând Fapte, NU Vorbe‼️

Comunicat transmis de PSD Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.