Consiliul Județean Sălaj verifică respectarea programului de deszăpezire

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a convocat astăzi – 18.01.2020, la sediul instituției, o ședință de lucru la care au participat reprezentanții antreprenorilor ce desfășoară lucrări de reabilitare sau modernizare pe drumurile județene, conform contractelor aflate în derulare. Această ședință a avut loc după ce vineri, 15.01.2020, președintele Consiliul Județean Sălaj a verificat în teren starea drumurilor și modul în care se respectă programul de deszăpezire.

Având în vedere contextul meteorologic și prognoza pentru perioada următoare, conducerea Consiliului Județean Sălaj a cerut constructorilor să-și intensifice eforturile privind deszăpezirea, să asigure fluenţa traficului rutier și dispună toate măsurile necesare pentru prevenirea producerii accidentelor de circulaţie.

”Toți factorii implicați în procesul de deszăpezire a drumurilor județene trebuie să își intensifice eforturile, mai ales atunci când ninge, pentru a evita situații în care autovehiculele rămân împotmolite în zăpadă sau se produc accidente rutiere. Până acum nu a fost cazul unor evenimente majore și nici nu s-a pus problema ca un drum să fie închis circulației rutiere din cauza ninsorii”, a precizat Dinu Iancu-Sălăjanu.

Vă reamintin că, pentru sectoarele de drum județean pe care sunt lucrări de reabilitare și modernizare, activitatea de prevenire a înzăpezirii și asigurarea circulației rutiere în condiții optime este în sarcina constructorului:

Reabilitare și modernizare DJ108A – lim. jud. Cluj – Bogdana: Asocierea SC Drum Inserv SRL, SC Tehnomodus SRL, SC Cadsil SRL
Reabilitare și modernizare DJ191 C – Nușfalău – Crasna – Zalău – Creaca: SC GP Săgeata Prod SRL
Reabilitare și modernizare DJ108D – Crișeni (DN1H) – Cehu Silvaniei (DJ196): SC Drum Inserv SRL
Reabilitare DJ108D – Cehu Silvaniei – limita jud. Maramureș: SC Delcar SRL
Reabilitare și modernizare DJ110 – Măeriște – Doh – Dumuslău – Carastelec: SC GP Săgeata Prod SRL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *