Coronavirus: Numărul sălăjenilor vindecați de COVID-19 este în creștere

În județul Sălaj, astăzi, 7 mai 2020, se află în carantină 197 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 344 persoane. Potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategică, în județul Sălaj au fost înregistrate 45 de persoane confirmate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 21 au fost declarate vindecate, iar 5 au decedat.
Toate informațiile cu privire la persoanele depistate pozitiv, starea de sănătate și numărul testelor efectuate sunt comunicate la nivel central, zilnic, în jurul orei 13.00, de către Grupul de Comunicare Strategică.

ℹ️ 48 de ore în serviciul comunității

Polițiști, jandarmi, polițiști locali, dar și efective din cadrul Ministerului Apărării Naționale desfășoară în continuare misiuni specifice în contextul COVID 19, precum și misiuni de asigurare a ordinii și liniștii publice.
În acest context, în ultimele 48 de ore, polițiștii au aplicat 481 de sancțiuni contravenționale în valoare de 441 175 lei.
Alte 12 sancțiuni, în valoare 13 000 de lei, au fost aplicate de jandarmii salajeni.
În continuare, structurile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne acționează pentru prevenirea evenimentelor negative, dar și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.