Dan Ghiurco și-a depus OFICIAL candidatura pentru un nou mandat la Primăria Jibou

Dan Ghiurco, primarul în funcție al orașului Jibou și-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat la Primăria Jibou. Are alături o echipă de consilieri locali tineri, profesioniști și pregătiți să lucreze în continuare în slujba jibouanilor.

„Am luat decizia de a continua, ținând cont de increderea acordata in ultima vreme de foarte multi concețeni si am depus azi candidatura pentru funcția de #primar si pentru funcțiile de consilieri locali ai Orașului Jibou.

Propunem pentru cetătenii orașului o lista cu echipa care sa sustină si sa continue zecile de proiecte aflate in derulare.

Lista noastră incepe cu doi #cetațenideonoare ai Orasului Jibou, cunoscuți in comunitatea noastră, care s-au implicat activ in viața comunității locale, au reprezentat cu cinste si au contribuit la dezvoltarea si afirmarea orașului nostru.

Toți candidații din echipa noastră sunt oameni validați de comunitate, oameni care au făcut performanța in domeniile in care activează.

Veți găsi in #echipa propusă de consilieri , de departe cea mai competenta echipa formata din ingineri, profesori , economisti, juristi, specialisti in diverse domenii de activitate cu care administratia locală sa colaboreze pentru bunăstarea si #dezvoltarea orașului nostru.

Avem incredere că cetățenii ne vor susține prin votul lor, să conducem orasul si in urmatorii 4 ani deoarece #amdemonstrat că se poate iar #faptelevorbesc de la sine”, a transmis primarul Dan Ghiurco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.