Deputatul PNL „Como” urează La mulți ani! unui cetățean decedat

S-o numim prostie sau pur și simplu neglijență !?

Într-o postare pe facebook, deputatul proaspăt înrolat în Partidul Național Liberal, Liviu Balint – alis Como, i-a urat La mulți ani și tot binele din lume zălăuanului Nelu Mureșan, cunoscut în Dumbrava cu porecla Mury, neștiind că acesta a decedat pe 27 mai.

E dovadă de superficialitate, și așa fac cam toți politicienii în declarațiile publice. Rușine Liviu Balint.

Postarea deputatului Como din Jibou a fost făcută în 3 iunie la ora 8.00 dimineața, la o săptămână după ce Nelu Mureșan a trecut în neființă. Da, pe 3 iunie, Mury trebuia să împlinească 66 de ani, dar era mai frumos dacă Liviu Balint transmitea cu adevărat un mesaj de susținere pentru familia îndoliată și nu un „La mulți ani” superficial.

Înaintea de a împlini vârsta de 66  de ani, Nelu Mureşan – alias “Mury mare”, cunoscut ca un înfocat fan al Armăturii Zalău şi, mai apoi al echipelor FC Zalău şi SCM Zalău, s-a stins din viaţă brusc în data de 27 mai.

Nelu Mureşan (n. 3 iunie 1954 – d. 27 mai 2020), cunoscut în municipiu ca şi “Mury mare”, a decedat cu doar câteva zile înainte de a-şi aniversa ziua de naştere.

Deşi în ultimii ani a mai acuzat unele probleme de sănătate, Mury era nelipsit de la meciurile de fotbal de pe Stadionul “Municipal” Zalău. A fost un adevărat suporter al formaţiei Armătura Zalău, dar şi al echipei Laminorul Zalău.

O perioadă, vreo doi-trei ani, la începutul anilor ’90, a fost chiar şi maseurul echipei finanţată de compania Silcotub, într-o perioadă în care Laminorul evolua în Divizia C.

Dragostea faţă de “sportul rege” l-a determinat să devină peste ani fanul formaţiei FC Zalău şi, mai nou, al echipei SCM Zalău.

Nu aveai cum să nu îl remarci, deoarece striga şi comenta jocul, mai făcea câteo caterincă, adică trăia cu ardoare fiecare fază.

Miercuri, 27 mai, în jurul orei 15.00, Mury a fost găsit fără suflare de soţia sa, în apartamentul său din Dumbrava Nord.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.