Directorul liceului de chimie din Zalău, responsabilă de haosul creat la BAC în Jibou

Haosul creat la Bacalaureat de noua conducere a Inspectoratului Școlar Județean Sălaj, a ajuns pe marile ecrane de televiziune de la nivel național. Echipa de conducere a ISJ Sălaj, în frunte cu liberalul Vasile Bulgărean s-au făcut de rușine pentru că au dat chix în organizarea celui mai important examen din viața unui elev.

Nu un liceu a fost afectat, așa cum spune Bulgărean, ci elevii a două licee din Sălaj au avut de suferit din cauza faptului că membrii comisiilor de examinare au încurcat plicurile și au distribuit elevilor subiecte greșite.

Pentru haosul creat la Jibou, vinovată se face Rodica Costache care este președinta Centrului de examinare. Rodica Costache este profesor și director la Liceul Voievod Gelu din Zalău. Rodica a fost inspector școlar pe vremea lui Abrudan Ioan (cercetat penal într-un dosar înregistrat la Pachetul Judecătoriei Zalău).

Haosul creat la BAC defapt a fost provocat de prosta organizare făcută de Inspectoratul Școlar Județean, care a schimbat mai mulți inspectori școlari cu doar o zi înainte de începerea examenelor. Acest lucru a provocat haos în rândul cadrelor didactice și nesiguranță pentru elevi. Liberalii din conducerea învățământului sălăjean au promovat oameni incompetenți și fără experiență.

În acest moment mai multe portofolii din cadrul ISJ Sălaj sunt încă neocupate, ceea ce din nou crează probleme în funcționarea instituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.