Doi adolescenți bănuiți de tâlhărie au fost prinși și reținuți de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Zalău, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, continuă cercetările într-un dosar penal privind infracțiunea de tâlhărie calificată, faptă comisă la sfârșitul acestei săptămâni. Doi adolescenți au fost reținuți de polițiști. Pe numele acestora, instanţa a emis mandate de arestare preventivă.


La data de 10 iulie a.c., ora 23.05, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Zalău au fost sesizați prin apelul de urgență 112, de către un bărbat din județul Sălaj, despre faptul că, la aceeași dată, ora 22.15, un angajat al său, în vârstă de 48 de ani, a efectuat o livrare la comandă (două pizza și suc) cu maşina societăţii, în localitatea Borla, în apropierea Gării CFR. Ajuns la destinație, la mașină au venit cele două persoane care au comandat mâncarea, iar în momentul în care le-a solicitat să achite contravaloarea comenzii, una dintre acestea l-a lovit pumnul în zona feței, după care l-au deposedat de telefonul mobil, cheia de la autoturism personal și de portofel în care avea suma de 90 de lei și mai multe carduri. După comiterea faptei au luat cele două pizza și au plecat.

Verificările efectuate de polițiști au dus sâmbătă la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre doi adolescenți de 16, respectiv 17 ani.

Din prejudiciul cauzat a fost recuperate telefonul mobil, cheia mașinii, portofelul și cardurile.

În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, cei doi au fost reținuți, iar duminică, 12 iulie a.c. au fost prezentați instanţei cu propunere de arestare preventivă. Instanța a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activității infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.