Dosare penale pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

Poliţiştii din Sălaj au continuat şi la sfârşitul săptămânii trecute activităţile de supraveghere a traficului rutier, context în care au constatat mai multe infracţiuni la regimul circulaţiei. Şase dosare penale au fost întocmite.

Primul dosar penal a fost întocmit de poliţiştii de la Biroul Rutier. Un bărbat de 39 de ani, din municipiul Zalău, a fost oprit în trafic, vineri, 24 iulie a.c., la ora 10.46, pe Drumul Naţional 1F, la km80+900m. Testarea cu alcooltestul a evidenţiat o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

►Seara (24 iulie a.c., ora 20.20), poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Jibou au identificat prin localitatea Inău un bărbat de 42 de ani, din comuna Someş Odorhei, care conducea autoturismul cu o alcoolemie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

►O zi mai târziu (25 iulie a.c.), la ora 16.01, un bărbat de 49 de ani a fost depistat de poliţişti din Şimelu Silvaniei, în timp ce conducea autoturismul, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat).

​Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere au fost constatate şi duminică, 26 iulie a.c. La ora 15.00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală au depistat prin localitatea Năpradea un bărbat de 43 de ani, care se deplasa cu mopedul fără a deţine permis de conducere.

►Câteva ore mai târziu (26 iulie a.c., ora 18.49), poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Nuşfalău au identificat un bărbat de 39 de ani, din comuna Ip, care circula cu maşina pe raza localităţii Nuşfalău, cu o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

►Ultimul dosar penal a fost întocmit de poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Sărmăşag, duminică, 26 iulie a.c. Un tânăr de 27 de ani, din comuna Măerişte a fost depistat la ora 20.00, în timp ce conducea mopedul pe Drumul Naţional 1F ( intersecţie DJ 108F-Sărmăşag). A fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind pozitiv, respectiv 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Verificările efectuate e poliţişti au stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere, iar autovehiculul nu era înmatriculat/înregistrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.