Două mașini s-au „pupat” pe Bulevardul Mihai Viteazul din Zalău

Două autoturisme Volkswagen s-au “pupat” pe cel mai circulată arteră din municipiul Zalău. Evenimentul rutier a avut loc azi, 28 aprilie, în jurul orei 12.00, în zona Bazei Sportive de Tenis


Un Volkswagen Golg 5, înmatriculat în Hunedoara, nu a respectat distanța corespunzătoare față de autoturismul din față, un Volkswagen Polo înmatriculat în Sălaj și a intrat în el, producând doar pagube materiale. La fața locului au sosit două echipaje de la Poliția Municipiului Zalău.

Purtătorul de cuvânat al Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj, Maria Cristea ne-a transmis că: “Ca urmare a evenimentului rutier, produs pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalău, nu au fost înregistrate victime, doar pagube materiale. A fost o coliziune între două autoturisme, cauza fiind neasigurarea la schimbarea direcției de deplasare. Participanții la trafic nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, polițiștii au verificat și declarațiile pe propria răspundere, fără a fi constatate nereguli. Cei doi participanți la trafic s-au înțeles pe cale amiabilă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.