Două persoane rănite într-un cumplit incendiu la o casă din Mirșid

Duminică seara, dispeceratul ISU-Ambulanță a fost anunțat prin numărul de urgență 112, despre faptul că a izbucnit un incendiu în interiorul unei case din localitatea Mirșid. La fața locului s-au deplasat imediat pompierii din cadrul Detașamentului de pompieri Zalău.
Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că incendiul era lichidat și au găsit două persoane rănite: o persoana de sex feminin, de aproximativ 57 de ani, care avea arsuri la nivelul membrelor inferioare si la un membru superior stâng, și un bărbat, fiul acesteia, de aproximativ 37 de ani, care a suferit arsuri la nivelul membrului superior drept. Victimele au primit îngrijiri medicale de la un echipaj medical (SAJ), iar femeia a fost transportată la UPU Smurd Zalău, iar ulterior a ajuns la spital și bărbatul.
Cauza probabilă de incendiu a fost utilizarea unui mod greșit de aprindere a focului , adică folosirea de combustibil lichid (benzină) pentru a aprinde focul din sobă. Incendiul a deteriorat un covor și câteva piese de mobilier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *