Drumurile județene 191D și 109F se află în proces de modernizare

🚧 Lucrările de reabilitare și modernizare a DJ 191D: Valcău de Jos – Fizeș – Sîg – Tusa – limită județ Cluj sunt în plină desfășurare.

Preocupat să asigure condiții decente de trafic pe porțiunile de drum pietruit, antreprenorul a reușit, până în prezent, să toarne primul strat de asfalt pe jumătate din totalul celor 7,4 km care nu au fost niciodată asfaltați. Astfel, stratul de binder a fost așternut de la limita cu județul Cluj spre Tusa, precum și prin localitatea Tusa.

💶 Investiția în reabilitarea și modernizarea celor 20,53 km ai Drumului Județean 191D se realizează cu fonduri europene atrase de Consiliul Județean Sălaj în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

Drumul Județean 109F din comuna Gâlgău se află în reabilitare

Echipele constructorului responsabil pentru modernizarea Drumului Județean 109F, ce leagă Fodora de Drumul Național 1C, execută, în această perioadă, lucrări la terasamente și podețe.

Finanțată de la bugetul propriu al Consiliului Județean Sălaj, investiția pe acest tronson de drum județean are o valoare de circa 1,9 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *