După ce va ajunge președintele CJ Sălaj, Florin Florian va construi un sistem antigrindină

Candidatul cotat cu prima șansă la funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj, Florin Florian – PSD, vine în fața fermierilor cu o propune inovatoare pentru a preveni riscurile unei calamități naturale, așa cum a fost anul trecut, când foarte multe culturi au fost distruse și afectate.

Inginer de profesie, cu o carieră de peste 22 de ani în construcții, fostul prefect Florin Florian are un plan de dezvoltarea al Sălajului pentru fiecare segment de activitate, iar în acest sens propune la capitolul agricultură realizarea unui sistem antigrindină la nivelul întregului județ și integrarea acestuia în programul național antigrindină.

Florin Florian susține că a văzut pe vremea când a fost prefect cât de afectată este o comunitate în timpul unei astfel de calaități naturale, iar ceea ce s-a întâmplat în mai 2019 speră să rămână istorie și să nu se mai repete.

Tot pentru o viață mai sigură a sălăjenilor, inginerul Florin Florian propune dezvoltarea unor sisteme moderne de monitorizare a traficului pe drumurile județene, dar și continuarea accesării fondurilor europene pentru utilizarea energiilor regenerabile la marii consumatori din sistem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.