Elicopterul SMURD de la Jibou, solicitat la un accident grav produs în Jucu, jud. Cluj

Pompierii clujeni au intervenit ieri, 8 decembrie, la un grav accident rutier în Jucu. Din primele informații, în accident sunt implicate un autocamion și două autoturisme, iar trei persoane sunt încarcerate.

Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut în localitatea Jucu. În accident sunt implicate un autocamion și două autoturisme. Sunt patru victime, iar trei dintre acestea încarcerate. Din primele informații, toate victimele sunt conștiente, dar prezintă multiple traumatisme.”, anunță ISU Cluj.

La misiune a fost alocat și elicopterul SMURD de la Jibou. De asemenea, intervin două autospeciale de descarcerare, două ambulanțe SMURD și două SAJ.

Update:

Salvatorii au găsit la fața locului două persoane încarcerate într-un singur autoturism, un bărbat de 55 de ani și o femeie de aproximativ 70 de ani. În afara acelui autoturism se afla o femeie de aproximativ 50 de ani. De asemenea, în autocamion era un bărbat încarcerat, de aproximativ 50 de ani. Cu toții au fost extrași și predați echipajelor medicale, care le oferă îngrijiri. În momentele următoare, ambulanțele SMURD și SAJ vor transporta victimele la spital. Din fericire, toate persoanele implicate în accident sunt conștiente și cooperante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.