Eurodeputatul Terhes iese la atac: Tun de 10 milioane de euro dat de PNL pe sănătatea elevilor

Eurodeputatul  Terhes Cristian – originar din Sălaj susține că în guvernarea liberala, Ministerul Educatiei s-a reprofilat. Interesul pentru educatie a fost inlocuit cu interesul pentru tunurile financiare in folosul partidului, asemenea oricarei grupari mafiote care se respecta.

Concret, pe data de 19 mai Monica Anisie, inca Ministra Educatiei, a anuntat ca face o licitatie pentru a cumpara milioane de masti pentru elevii ce vor da examenul de capacitate si bacalaureat. Anuntul fusese facut la o luna dupa ce Presedintele Iohannis a anuntat ca elevii ce vor da examene se vor intoarce la scoala pentru a se pregati de examene.

Vineri, insa, 22 mai, tot Anisie a anuntat public ca anuleaza licitatia, spunand ca va face una noua cat de repede.

Luni, 25 mai, dis de dimineata, Ministerul Educatiei a postat o noua oferta de achizitie a 17.000.000 (17 milioane!!!) de masti, in valoare de 10.000.000 de euro, precizand in caietul de sarcini: „Tinand cont de urgenta realizarii achizitiei, propunem ca termenul limita de depunere a ofertei sa fie in aproximativ 4 ORE de la data transmiterii invitatiei de participare”, susține eurodeputatul Terhes.

In primul rand, in afara firmelor de partid care aveau pontul, ce firma stia despre licitatie atata de repede?

Apoi, ce firma poate face o oferta de atatea milioane in 4 ore, in afara de firmele de partid ale PNL?

Mai mult, facand o impartire simpla, rezulta ca PNL achizitioneaza pentru elevi o masca la 0,58 euro.

Asta e definitia mafiei si a coruptiei la cel mai inalt nivel.

Nici in anii ’90 nu s-au dat tunurile financiare pe care le da PNL azi, profitand de starea de alerta. Acum, insa, tunurile sunt pe sanatatea elevilor ce au examene.

Nu doar ca de proiectul „Romania educata” a lui Iohannis s-a ales praful, dar PNL l-a transformat in „Cum sa-i furi pe romani sub pandemie”.

Poate DNA se sesiseaza si va ancheta aceasta achizitie halucinanta. Astfel vor afla si romanii in ce conturi PNL au intrat banii facuti pe spatele elevilor.

P.S. Interesant cum o asemenea stire bomba, cu milioane de euro sifonati in 4 ore, nu a aparut decat pe cateva site-uri. Nu trebuie sa mai cenzureze Guvernul liberal presa, asa cum faceau comunistii; acum a platit-o cu 40 de milioane din banii romanilor si aceasta se cenzureaza singura.

Cine este europarlamentarul Cristian Terheș ?

Cristian Terheș este preot greco-catolic (suspendat) și președintele Coaliției Românilor pentru Combaterea Corupției din Statele Unite.

Cristian Terheş s-a ţinut de promisiune, iar la începutul lunii octombrie 2019 un grup de 30 de sălăjeni au vizitat Parlamentul, dar şi capitala Belgiei.

Printre invitaţi s-au aflat Florin Florian – fostul prefect al Sălajului, dar şi nouă primari de Sălaj: Dan Ghiurco (Jibou), Eugen Sorin Maxim (comuna Bănişor), Isaia Maghiar (Bălan), Leontin Chiş (Chieşd), Nicolae Albert (Fildu de Jos), Florian Sur (Horoatu Crasnei), Dorel Man (Letca), Bogdan Bercean (Meseşenii de Jos) şi Cristian Oros (Treznea).

„Acest tip de vizită la Bruxelles are ca scop familiarizarea invitaţilor cu Parlamentul European, procesul legislativ european şi atmosfera din capitala Uniunii Europene”, a transmis eurodeputatul Terhes Cristian.

2 thoughts on “Eurodeputatul Terhes iese la atac: Tun de 10 milioane de euro dat de PNL pe sănătatea elevilor

  1. Țeapa cu stiri de cacat! Licitatia nu a mai avut loc, dar prostul ramane europarlamentar , ajuns acolo pentru pupaturile in curul lui Dragnea!

  2. Acest gunoi uman, pe nume Terhes, minte de ingheata apele, ca de altfel toate site-urile rusesti de unde se inspira!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.