Europarlamentarul Cristian Terheș sprijină Asociaţia “Împreună-i vom face fericiţi”

Eurodeputatul Cristian Terheș se implică tot mai mult în comunitățile sălăjene de când a preluat conducerea PNȚCD Sălaj și ajută oamenii care sunt bătuți de soartă


Politicianul de la Bruxelles se implică inclusiv financiar pentru a realiza cât mai multe fapte bune în Sălaj, astfel că a oferit un ajutor consistent Corinei Țurcaș  – fondatoarea Asociaţiei “Împreună-i vom face fericiţi”.

Corina Ţurcaş este deja cunoscută la nivelul întregului județ pentru diferitele campanii umanitare derulate de-a lungul timpului și care au fost finalizate cu succes.  Corina este și una dintre membrele fondatoare ale celebrului grup de pe Facebook – mămici descurcăreţe din Sălaj.

Redăm integral mesajul Corinei după întâlnirea de azi cu europarlamentarul Cristian Terheş.

“Pentru ca oamenii de cuvant chiar sunt de cuvant, azi trebuie sa multumesc unui astfel de om, Cristian Terhes – un domn deosebit cu care am avut placerea sa interactionez de putin timp, iar in urma discutiei avute, sa constat ca a vazut dincolo de situatia prezentata si a inteles ca Asociatia are nevoie de ajutor pentru a putea veni in sprijinul familiilor aflate in dificultate din judetul Salaj.

În primul rand e nevoie de un spatiu, iar acesta nu e gratuit, intr-adevar pretul chiriei nu e foarte mare, dar nici banii necesari nu cad din cer, ci muncesc pentru a-i aduna leut cu leut, vanzand din produsele ce voi mi le aduceti. Cum e o perioada grea pentru toata lumea, cred ca va inchipuiti cat de mari vanzari reusesc sa fac.

Asadar, pentru a doua luna consecutiv am scapat de acest stres si m-am putut concentra pe alte probleme. Sunt norocoasa, am mai intalnit un om bun. Multumesc pentru sprijin, recunosc ca in luna aprilie m-am gandit sa renunt la spatiu, apropiatii cu care am discutat asta au fost total impotriva, ei stiu ca pentru ce fac, nu e suficient virtualul, motivele erau clar cele financiare, deci ajutorul a fost unul nesperat si totodata foarte binevenit, totul e mult mai simplu cand nu ai grija chiriei”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.