EXCLUSIV: La Zalău se construiește un nou complex comercial

Un nou complex comercial, dar și locativ va fi dezvoltat în Zalău de omul de afaceri Iepure Gavril – patronul Multicom. Compexul va fi amplasat pe un teren situat pe Bulevardul Mihai Viteazul între Brutăria Sandana și Hotelul Severus, mai exact unde se află AUTONET.

La ora actuală există un PUZ (Plan Urbanistic Zonal) în lucru la Primărie, în etapa de transparență decizională, informare și consultare publică.

Documentele au fost înregistrate la Primăria Zalău în 27 mai, iar la data de 19 iunie proiectul întră în etapa a doua privind prezentarea în detaliu a soluției tehnice conform PUZ.

Complexul comercial va fi construit pe un teren cu suprafața de 5.085 metri patrați. Suprafața construită va fi de 1350 metri pătrați, iar suprafața construită desfășurată pe toate nivelele va fi de 11970 metri patrați.

Complexul va avea regimul P+8, adică parter plus opt etaje, va dispune de o parcare terană și subterană cu 185 de locuri.

La parter și primele două etaje vor exista spații comerciale diverse: restaurante, magazine, birouri, etc. În celelalte 6 etaje vor fi construite 100 de spații de locuit (apartamente) în regim hotelier.

”Vrem să construim ca în Cluj, Timișoara sau București ca și calitate, însă la prețuri de Zalău. Am văzut într-un ziar că vrem să construim un mall, noi nu suntem cu mall-urile”,  declara Gavril Iepure.

Multicom – un brand recunoscut la nivel național

Gavril Iepure este patronul distribuitorului de materiale de construcții și bricolaj MULTICOM. Compania a fost fondată, în anul 1992, de soţii Gavril şi Floare Iepure, iar în prezent are aproximativ 130 de angajaţi, care lucrează într-un magazin de peste 6.000 de metri pătraţi, situat pe un teren de 17.000 de metri pătraţi.

Potrivit capital.ro, Multicom a încheiat anul 2019 cu o creștere de 14% a cifrei de afaceri care a ajuns la 20 de milioane de euro. Antreprenorul Gavril Iepure a fost puternic lovit de gigantul DEDEMAN, care a absorbit majoritatea clienților din județ, având oferte mai bune și o gamă mai largă de produse.

În 2018 Multicom a investit, printr-o companie nouă, 4 milioane de euro în realizarea primului apart-hotel de 4 stele din Cluj-Napoca. UBA Aparthotel are în dotare 44 de apartamente decorate complet diferit unul faţă de celălalt, cu 2 până la 4 camere. Unicat este şi faptul că are o terasă panoramică spectaculoasă şi combină facilităţile unui hotel de 4 stele cu intimitatea şi confortul de acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *