EXCLUSIV: Vezi ce vrea să facă Tiberiu Marc după ce s-a retras din cursa pentru CJ Sălaj

Săptămâna aceasta a fost plină de surprize pe scena politică din Sălaj, îndeosebi în PSD Sălaj, dar nici PNL nu a dus lipsă de surprize.

La PNL Sălaj, un lider important a fost condamnat la închisoare pentru fapte de corupție – primarul Septimiu Țurcaș, prim-vicepreședinte PNL Sălaj.

La PSD, fostul președinte Tiberiu Marc a anunțat că renunță să mai candideze pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean Sălaj, instituție pe care a condus-o timp de 4 mandate, adică 16 ani.

Modalitate prin care s-a retras, dar și declarațiile de după arată că Tiberiu Marc este un politician matur, cu o vastă experiență politică și administrativă, dar mai mult, știe să lase locul și tinerei generații din partid.

L-am întrebat pe președintele CJ Sălaj, Tiberiu Marc ce va face în viitor. Răspunsul a fost unul plin de optimism și încurajare pentru toți colegii de partid.

„Săptămâna viitoare vom desemna un candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Pot să spun că îl voi sprijinii din toate punctele de vedere. Legat de mine, eu cu siguranță îmi doresc să-mi folosesc toată experiența administrativă și politică într-un proiect viitor, despre care vom vorbi la timpul potrivit. Acum ne concentrăm pe alegerile locale”, a declarat în exclusivitate pentru Monitorul de Sălaj, șeful județului Tiberiu Marc. 

One thought on “EXCLUSIV: Vezi ce vrea să facă Tiberiu Marc după ce s-a retras din cursa pentru CJ Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.