Familia Coța rămâne încă 30 de zile în arest la domiciliu

Instanța a decis azi, 22 iunie, prelungirea arestării preventive a arestului la domiciliu pentru inculpații Vasile Coța și Daniela Coța, cercetați pentru comiterea mai multor infracțiuni în ceea ce privește gestionarea finanțelor echipei de Voilei Municipal Zalău.

Magistrații Tribunalului Sălaj a admis o solicitare a inculpaților prin care cei doi soți Coța au cerut să se poată deplasa la serviciu. Astfel instanța a incuviințat ca cei doi inculpați să poată părăsii locuința de domiciliu stabilită în Aghireș și să se deplaseze la serviciu în Zalău, câte 3 ore zilnic, de luni până vineri, de la ora 9.00 la 12.00.

Solutia pe scurt a Tribunalului Sălaj: „Admite propunerea formulată la data de 18.06.2020 de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj în dosarul 168/P/2020 privind prelungirea măsurii preventive a arestului la domiciliu a inculpaţilor Coţa Vasile Marius şi Coţa Daniela Gabriela.

În baza art. 222 alin. 2 raportat la art. 218 alin.1 şi 2 Cod procedură penală şi art. 223 alin.1 lit. b şi alin. 2 Cod procedură penală prelungeşte măsura preventivă a arestului la domiciliu luată prin Decizia penală 53/27.05.2020 a Curţii de Apel Cluj faţă de inculpaţii Coţa Vasile Marius şi Coţa Daniela Gabriela, pentru o durată de 30 de zile, de la data de 26 iunie 2020 până la data de 25 iulie 2020 inclusiv.

Admite cererea formulată de inculpaţii Coţa Vasile Marius şi Coţa Daniela Gabriela cu privire la permisiunea părăsirii locuinţei, pe durata măsurii arestului la domiciliu, pentru a se prezenta la locul de muncă. În baza art. 221 alin. 6 Cod procedură penală, acordă inculpatei Coţa Daniela Gabriela pe durata măsurii arestului la domiciliu permisiunea de părăsire a imobilului din com. Meseşenii de Jos, sat. Aghireş, nr. 2 B, jud. Sălaj, timp de 3 ore pe zi, săptămânal de luni până vineri inclusiv, în intervalul orar 9.00-12.00, pentru a se prezenta la locul de muncă de la SC Mediadiff Product SRL şi SC Diff Press SRL cu sediul situat în mun. Zalău, str. Cloşca, nr.56, jud. Sălaj.

În baza art. 221 alin. 6 Cod procedură penală, acordă inculpatului Coţa Vasile Marius pe durata măsurii arestului la domiciliu permisiunea de părăsire a imobilului din com. Meseşenii de Jos, sat. Aghireş, nr. 2 B, jud. Sălaj, timp de 3 ore pe zi, săptămânal de luni până vineri inclusiv, în intervalul orar 9.00-12.00, pentru a se prezenta la locul de muncă de la SC Media Grup SRL cu sediul situat în mun. Zalău, str. Cloşca, nr. 56, jud. Sălaj. Itinerarul şi condiţiile deplasării vor fi stabilite de organul de poliţie ce are în supraveghere pe inculpaţi pe durata arestului la domiciliu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.