Fenechiu(PNL), cu sticla de coniac în mână la dezbaterile pe legea carantinei

Scene uluitoare cu senatorul liberal Daniel Fenechiu, în timpul dezbaterilor online din Comisia Juridică a Senatului referitoare la legea carantinei/izolării. 

Senatorul Daniel Fenechiu a apărut în direct, la discuţiile cu colegii din comisie, cu sticlă de coniac în mână. „E un coniac din anul naşterii mele. Când e un moment important, beau câte un păhărel, îmi stimulează creativitatea. (…) Şi ca lumea să nu știe ce fac, beau din ceșcuță”, a explicat Fenechiu unui coleg care l-a avertizat că e în direct şi că „le face poftă colegilor”.

Ulterior, Daniel Fenechiu a publicat şi pe Facebook un mesaj în care a făcut referire la sticla cu pricina:

„Acum s-a terminat sedinta Comisiei juridice din Senat…Nu si dezbaterea Proiectului de lege privind instituirea unor masuri in domeniul sanatatii publice in situatii de risc epidemiologic si biologic, care va continua astazi spre pranz… Sper sa adoptam proiectul inainte ca efectele si consecintele jocului politicianist facut de PSD sa fie greu controlabile… Nu de alta dar tratamentele pentru Covid 19 cad in sarcina sistemului medical si nu al celui judecatoresc… Iar noi trebuie sa ne hotaram daca avem incredere in sistemul medical- asa cum este acesta, intotdeauna sau…doar cand ne convine…
PS. Cred ca nici întreaga sticla de armagnac Prince D’Arignac nu m-ar putea face sa inteleg ‘argumentele’ PSD… Si nu pentru ca este mult dupa miezul noptii….”, a scris Fenechiu pe pagina sa de socializare.

„Armagnacul a fost doar pentru detensionarea atmosferei”, a mai explicat Daniel Fenechiu într-un comentariu la postarea sa, întrebat fiind dacă a terminat sticla.

https://www.facebook.com/EugenOrlandoTeodorovici/videos/1723688961103783/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.