Florin Florian va continua dezvoltarea Sălajului alături de sălăjeni

Inginerul Florin Florian este propunerea PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj. Un om aplicat și cu viziune, Florin are mai multe proiecte importante pentru dezvoltarea judeţului, printre care se numără implementarea unor servicii publice online, dar şi accesarea de fonduri pentru realizarea de sisteme de protecţie antigrindină. Mizează şi pe un dialog continuu cu cetăţenii, așa cum a făcut-o și din funcția de prefect


Florin Florian după ce va deveni președinte al Consiliului Județean Sălaj dorește să implice sălăjenii în deciziile pe care conducerea județului le va luat pentru Sălaj. De altfel, acesta este şi sloganul cu care tânărul inginer vine în faţa alegătorilor.

Prin desemnarea lui Florin Florian la candidatura pentru şefia Consiliului Judeţean Sălaj, PSD demonstrează că are curaj, are resursă umană de calitate şi merge la drum cu o nouă echipă, tânără, entuziastă şi plină de idei moderne, care vrea să continue lucrurile în bine din judeţ şi să continue dezvoltare Sălajului.

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al CJ Sălaj, Florin Florian are 45 de ani şi 22 de ani în câmpul muncii. Inginer de profesie, acesta a activat 11 ani în mediul privat şi 11 ani în administraţia publică, fiind chiar absolvent al Institutului de Administraţie.

Florin Florian susţine că activitatea din administraţie o cunoaşte foarte bine, dar şi nevoile cetăţenilor şi a mediului privat. Îl caracterizează dialogul, iar ca viitor preşedinte al Consiliului Judeţean Florin va munci pentru toţi sălăjenii, indiferent de culoarea politică.

Contiună proiectele importante pentru sălăjeni

Florin Florian are mai multe proiecte pentru Sălaj. O parte din acestea reprezintă continuitatea în ceea ce priveşte dezvoltarea Sălajului. Astfel, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj propune să continue investiţiile în modernizarea drumurilor judeţene. Mai mult, Florin Florian propune şi continuarea investiţiilor în sănătate. Aşadar, acesta vrea servicii medicale la standarde înalte. Mai mult, social-democratul propune şi atragerea a o sută de milioane de euro din fonduri europene pentru dezvoltarea Sălajului.

Alte proiecte a lui Florin Florian vizează monitorizarea în timp real a lucrărilor de reparaţii, întreţinere şi deszăpezire a drumurilor judeţene, dar şi introducerea de unităţi mobile de diagnostic medical la sate şi valorificarea caracterului multietnic al judeţului.

“Decidem împreună pentru Sălaj!”

Pe Florin Florian l-a caracterizat dintotdeauna dialogul. Când a fost prefect al judeţului Sălaj, acesta şi-a aplecat urechea spre nevoile tuturor comunităţilor, fie că au fost conduse de administraţii liberale, social-democrate sau maghiare.

Florin Florian îşi propune un dialog continuu cu sălăjenii. Acesta vrea ca societatea civilă, dar şi antreprenorii şi investitorii să vină cu propuneri şi cu idei pentru dezvotlarea judeţului Sălaj.

Florin Florian propune bugetare participativă. Acesta consideră că o astfel de măsură face ca cetăţeanul să aibă un rol activ în stabilirea priorităţilor pentru dezvoltarea judeţului Sălaj.

De altfel, “decidem împreună pentru Sălaj” este şi sloganul campaniei lui Florin Florian cu care acesta va câştiga încrederea sălăjenilor.

Sălajul – un judeţ digital

Un important proiect al lui Florin Florian este digitalizarea serviciilor din judeţul Sălaj.

Astfel, acesta susţine că vrea ca instituţia Consiliului Judeţean Sălaj să fie mai aproape de oameni, iar serviciile publice să fie disponibile online. Acesta propune realizarea unei platforme online pentru promovarea oportunităţilor de investiţii.

Un alt proiect vizează punerea în valoare a potenţialului judeţului Sălaj prin intermediul noilor tehnologii.

“Guvernarea judeţului Sălaj e despre oameni şi trebuie făcută de profesionişti, mai ales că ne pregătim de un nou exerciţiun financiar 2021 – 2027″, spune Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj.

Gânduri pentru Ţara Silvaniei

Florin Florian susţine că vine în faţa sălăjenilor cu un proiect prin care propune să “avem grijă de Ţara Silvaniei’.

Candidatul PSD propune economisirea resurselor energetice printr-un program de eficientizare energetică a clădirilor aflate în administrarea Consiliului Judeţean.  Un alt proiect prevede îmbunătăţirea gradului de colectare selectivă a deşeurilor.

Florin Florian propune şi accesarea de fonduri pentru realizarea de sisteme de protecţie antigrindină.

Dezvoltarea infrastructurii rutiere

Un proiect pe care Florin Florian îl aduce în atenţia sălăjenilor vizează modernizarea infrastructurii rutiere pe întreg teritoriul județului Sălaj.

Tânărul inginer consideră că trebuie să se ocupe de toate drumurile judeţene, astfel încât acestea să fie într-o stare cât mai bună, mai ales că judeţul duce încă lipsă de drumuri  naţionale și autostradă în primul rând.

Un alt segment important pentru Florin Florian va fi agricultura. Acesta susţine că trebuie atrase cât mai multe fonduri europene şi dezvoltate fermele şi micii producători din judeţ. Un alt aspect îi vizează pe oamenii de afaceri, cărora vrea să le ofere şi alte oportunităţi de dezvoltare a inteprinderilor pe care le au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.