Fostul purtător de cuvânt al Ambulanței Sălaj, implicat în accidentul de pe Topa Mică

Amintim că în cursul zile de 9 iunie la coborâre de pe Topa Mică spre Sâncraiu Almașului a avut loc un accident rutier. Potrivit ISU Sălaj evenimetul rutier a avut loc între două autoturisme, iar la fața locului au intervenit pompierii de la Punctul de Lucru Sânmihaiu Almașului.

În accident au fost implicate trei persoane, dintre care doar o persoană a necesitat îngrijiri medicale.

Autoritățile nu au fost generoase în informarea publică, astfel că noi am aflat detalii importante despre cine a provocat accidentul și cine sunt victimele.

Sursele noastre spun că accidentul s-a petrecut la urcare pe Topa Mică lângă serele de trandafiri și au fost înregistrate vicime. Unul dintre persoanele rănite este chiar ambulanțierul șef Liviu Varga de la Serviciul de Ambulanță Sălaj și fost purtător de cuvânt al instituției, actualmente lucrător la serviciu de urgență 112 de la ISU Sălaj.

În accident a fost implicată și familia Fiț. Unul dintre șoferii implicați în accident fiind chiar Adrian Fiț – un om de afaceri din Zalău. Soția lui Fiț, se afla și ea în mașină, pe locul din dreapta față, aceasta fiind însărcinată.

Cel mai probabil a fost înregistrat un dosar penal de către polițiștii din cadrul IPJ Cluj, deoarece localitatea Topa Mică face parte din județul Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.