FOTO: Mai mulți PNL-iști au bătut un cui în acoperișul bisericii din Zalnoc

Mai mulți șefi de instituții din Sălaj s-au adunat și au pus osul la treabă pentru refacerea bisericii vechi din satul Zalnoc. Printre cei care au bătut un cui pe acoperișul lăcașului de cult se numără prefectul Virgil Țurcaș, alături de primarul comunei Bobota Mugurel Moraviț, de bobotanul Paul Maghiu, dar și de „noua achizițieȚ a celor de la PLUS Sălaj, Doina Cociș – inginerul metalurgist care conduce cultura sălăjeană.

Felicitări echipei de la Ambulanta pentru Monumente Salaj și tuturor celor care susțin acest frumos proiect de refacere a monumentelor istorice de pe raza județului nostru.

„Astăzi am avut parte de oaspeți speciali pe șantierul de la Zalnoc. Am avut plăcerea să-i primim pe prefectul județului Sălaj, domnul Virgil Țurcaș, pe doamna Doina Cociș – director al Direcției Județene pentru Cultură Sălaj, domnul Mugurel Moraviț – primarul comunei Bobota, domnul Vasile Bulgărean – inspector școlar general al județului Sălaj și domnul Paul Maghiu – director al Cancelariei prefectului județului Sălaj.

De asemenea, a fost alături de noi și domnul Adrian Lungu de la Radio România Actualități – prieten constant al Ambulanței pentru Monumente. Oaspeții noștri nu s-au dat în lături de la a bate câteva șindrile împreună cu voluntarii și meșterii Ambulanței pentru Monumente, noțiunea de “hands on training” fiind esențială în conștientizarea segmentului administrativ asupra valorilor culturale identitare”,

a transmit pe Facebook reprezentanții Ambulanta pentru Monumente Salaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.