FOTO: Welthaus a construit o bază sportivă nouă în Zalău

Compania care produce geamuri termopane, Welthaus a construit o bază sportivă nouă în Zalău situată pe Șoseaua de Centură.

Omul de afaceri zălăuan Welter – patronul companiei Welthaus, a dezvoltat pe șoseaua de Centură a Zlăului o bază sportivă de tenis ultramodernă.

Complexul sportiv se întinde pe o suprafață de 8640 metri pătrați, dispune de toate funcțiunile necesare și este format din mai multe terenuri de tenis, clădiri pentru vestiare, dar și o parcare generoasă.

Clădirile construite au o suprafață de 330 metri pătrați. Autorizația de construire a fost emisă de Primăria Municipiului Zalău în cursul lunii martie.

La baza de tenis Welthaus va funcționa Transilvania Tenis Club care în perioada următoare va primii și primele rezervări.

Potrivit paginii de prezentare clubul de tenis îți oferă șansa de ajuca pe cele mai moderne terenuri de tenis din Zalău, consturite cu meterialele cele mai bune.  Transilvania Tenis Club vă oferă 4 terenuri de tenis cu suport zgură de cea mai bună calitate. 

Povestea companiei Welthaus Zalău

Totul a început in anul 2003 când firma SC WELTHAUS SRL s-a înființat cu domeniul principal de activitate „Producția și prelucrarea materialelor plastice”.

Pe parcursul aniilor firma s-a dezvoltat ajungând în prezent la un număr de peste 50 de angajați și cu investiții de peste 20 de milioane de euro în clădiri industriale, birouri și utilaje de ultimă tehnologie.

Rezistam. Terenurile sunt gata pentru a juca. Furtuna a trecut.

Publicată de Transilvania-tenis.club pe Vineri, 12 iunie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.