Fulgerul Diosod, calificată în grupele Cupei României la futsal feminin

S-au stabilit grupele in Cupa Romaniei in urma tragerii la sorti ce a avut loc vineri 26.05.2023. RCM Cluj Napoca, Academia de Fotbal Magura si gazda competitiei Fulgerul Diosod au fost repartizate in grupa A si se vor duela pentru accederea in semifinalele competitiei.

In grupa B , grupa de foc a cupei, Luca Brasov, Team Legends Cluj Napoca si ACS Raisa Timisoara isi vor disputa locurile ce duc catre faza superioara a competitiei.

Asadar spectacolul este garantat, nu ramane decat sa veniti in Sala Sporturilor Gheorghe Tadici din Zalau, pe 1o iunie, incepand cu ora 10.00, pentru a va bucura de magia futsalistica oferita de aceste minunate doamne si domnisoare ce au curajul de a juca si de a promova aceasta disciplina si in Romania.

Fulgerul Dioșod – prima echipă de fotbal feminin din județul Sălaj

Prima echipă de fotbal feminin din Sălaj, AS Fulgerul Dioşod, s-a înfiinţat în 2022 în localitatea Dioșod din comuna Hereclean, la dorinţa unor fete, iniţiativa unor părinţi şi a unui profesor de sport pasionat, precum şi cu sprijinul Primăriei Comunei Hereclean, condusă de primarul Dobrai Francisc.

Profesor de educaţie fizică la un liceu din Zalău şi o şcoală dintr-un mic sat din judeţ, Tarr Adorjan şi-a asumat statutul de antrenor al primei echipe de fotbal feminin din Sălaj, cu convingerea că nu doar băieţii pot practica acest sport. A găsit la Dioşod, comuna Hereclean, o comunitate cu puţin peste 800 de suflete, mai multe fete dornice să joace fotbal, dar şi o administraţie locală dispusă să îi sprijine.

Fulgerul Diosod aflata la prima participare in competitia națională de futsal feminin, echipa antrenata de catre dl. profesor- antrenor Tarr Adorjan, a reusit sa surprinda placut prin ceea ce au aratat pe suprafata de joc. Acest aspect nu a trecut neobservat, iar jucatoarea Dénes Adrienn, jucatoare under 18, a fost desemnata ,,Cea mai buna tanara jucatoare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *