Guvernul PNL = “Vom analiza, vom evalua, vom vedea”

Deja credibilitatea ministrilor din guvernul PNL a ajuns la o limita foarte joasa. Este a patra varianta pe care acestia o prezinta in privinta conditiilor in care se va putea parasi localitatea, de vineri, adica peste doua zile.
Ministrul Sanatatii vine acum si anunta cu totul alte reguli pentru parasirea localitatii, multe dintre ele ilogice: poti merge la pescuit, de ex, in afara localitatii, dar nu poti merge la munte/mare decat daca ai o proprietate acolo (?!) Pare ca exceptiile pe care guvernantii le introduc (plecat la pescuit, vanatoare) sunt menite doar a satisface cererea expresa a unor apropiati ai puterii.
Deciziile guvernului par din ce in ce mai aberante si fara legatura cu realitatea, numai daca este sa ne uitam la statisticile pe care tot ei le furnizeaza cu evolutia epidemiei. Singura politica pe care pare ca isi bazeaza toate aceste decizii aiuritoare guvernul PNL este cea a panicarii populatiei, in permanenta fluturand sperietoarea cresterii numarului de imbolnaviri.

In fiecare zi de la Guvern ni se prezinta noi cifre cu privire la situatia somajului, situatia economica, etc.
Nu ni se prezinta si solutii cu privire la repornirea economiei, cu privire la salvarea locurilor de munca pentru romani.
Azi lucrurile sunt ok, dupa cum spune ministrul Citu, maine lucrurile nu mai sunt asa de ok, ca ne asteapta vremuri grele, dupa cum ne anunta ministrul Muncii.
Incoerenta guvernamentala este la cote maxime, iar concluzia e una simpla: acest Guvern habar nu are ce trebuie sa faca pentru romani, pentru economie.

Valeriu Radu Crișan, președinte ALDE Sălaj

One thought on “Guvernul PNL = “Vom analiza, vom evalua, vom vedea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.