Hereclean: Au început lucrările de modernizare a 13 kilometri de străzi și ulițe

Grație unui proiect câștigat pe fonduri europene și bugetul local de peste 1,7 milioane de euro, Comuna Hereclean a dat start lucrărilor de modernizare și asfaltare a 13 kilometri de străzi și ulițe. Lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere vor fi executate în toate satele aparținătoare, astfel că la finalul lucrărilor, comuna Hereclean va fi asfaltată în proporție de 90%.

Cei 10% rămași fără asfalt reprezintă străzi noi înființate, pentru că Hereclean s-a dezvoltat accelerat în ultimii ani pe partea de urbanism. Comuna Hereclean atrage ca un „magnet” foarte mulți zălăuani, care aleg să se mute la țară, la aer curat unde să-și construiască o casă pentru să scape de aglomerația din oraș.

Comuna Hereclean este condusă de 12 ani de Dobrai Francisc – UDMR. În cele trei mandate de primar, Dobrai Francisc a câștigat încrederea oamenilor, fiind votat cu peste 56% din totalul alegătorilor la ultimele alegeri din 2016. Francisc a reușit să unească comunitatea, nu a făcut diferență între etnii, biroul lui este deschis pentru fiecare cetățean din comună și este respectat de toți cetățenii.

Vom continua să prezentăm și alte proiecte realizate de Primăria Comunei Hereclean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.