Iluminat public modern cu becuri LED în toată comuna Surduc

Primăria Comunei Surduc este condusă din 2016 de liberalul Alin Băbănaș, de profesie profesor. A câștigat funcția de primar după ce a prezentat surducanilor un proiect CLAR și SERIOS pentru dezvoltarea comunității.

Chiar dacă primarul Alin Băbănaș a fost „frânat” de către consilierii locali PSD, edilul și-a continuat planul de dezvoltare și a câștigat mai multe proiecte importante atât cu finanțare de la Uniunea Europeană, cât și bani de la Guvern.

Proiectul privind modernizarea iluminatul public din comuna Surduc este finanţat din surse prorii, la iniţiativa domnului primar Alin Băbănaş.

În cadrul proiectului este propus a se monta/instala un număr de circa 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ de becuri LED în toate satele aparţinătoare.

Au fost montate/instalate becuri led pe toţi sâlpii din satele Surduc şi Tihău, urmând ca lucrarea să continue şi în celelalte sate.

„Prin acest proiect ne propunem să creştem siguranţa cetăţeanului şi să protejăm bunurile acestora. După implementarea acestui proiect sunt convins că cetăţenii vor beneficia de mai multă siguranţă.
Doresc să aduc la cunoştinţă locuitorilor comunei Surduc, faptul că în cei peste 3 ani de când am preluat mandatul de primar, mă lupt pentru dezvoltarea acestei comune şi pentru bunăstarea ei”,

a declarat primarul comunei Surduc, Alin Băbănaş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.