Imagini cu dezastrul produs de furtună în Comuna Cizer

Furtuna din ultimele zile a provocat pagube mari în mai multe comune din județul Sălaj. Una dintre cele mai afectate comune este Cizer, care după ce a inventariat pagubele susține că peste 50 de hectare de teren agricol sunt distruse, iar 8 kilometri de drumuri comunale au fost afectați serios

27 de județe, printre care și judeţul Sălaj s-a aflat ieri, 9 iunie, sub Cod galben de furtună şi grindină. Mai multe comune au fost afectate de grindină, precum Bobota, Nușfalău, Horoatu Crasnei, unde gheaţa a distrus culturile de legume și pomi fructiferi.

În alte comune precum Bănişor și Cizer furtuna a distrus în mod special drumurile comunale, văile și ulițele.

Potrivit unui comunicat postat pe Facebook, Primăria Cizer transmite că: „În urma evenimentelor meteorologice, din data de 09.06.2020, intervalul orar 21.00-22.00, pe raza comunei Cizer s-au produs pagube însemnate, atât la culturile din câmp, cât și pe mai multe drumuri, poduri și podețe de pe raza comunei Cizer. În urma inventarieri pagubelor s-a întocmit un raport operativ care a fost transmis către autoritățile județene, pentru a veni în teren și a constata pagubele”, a transmis primarul Ioan Pătcaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.