Imagini EXCLUSIVE cu cei mai titrați spărgători de locuințe, arestați și încătușați

Monitorul de Sălaj a intrat în posesia unor imagini EXCLUSIVE de la momentul arestării preventive a celor doi spărgători de locuințe din Zalău. În imagini puteți vedea cum Ciasar Vasile Ștefan și Șerban Răzvan Dan au cătușele pe mâini și sunt escortați de procurori în Centrul de Arest Preventiv al IPJ Sălaj, unde au stat după gratii o săptămână.

Cei mai mari spărgători de locuințe din Transilvania au fost prinși de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău. În data de 29 mai, procurorii i-au dus în fața instanței de judecată și au obținut arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, însă Tribunalul Sălaj i-a pus în libertate după o săptămână.


Este vorba de CIASAR VASILE ŞTEFAN, unul dintre cei mai titrați hoți din Transilvania, despre care Parchetul Judecătoriei Zalău spune că este „capul” a furturi din locuințe din Zalău, de unde a furat în total suma de 44.800 euro. Ciasar Vasile a fost ajutat de Șerban Răzvan Dan care fila prada și potențialele victime și stătea la pandă – de șase.

Cine sunt hoții?


Șerban Răzvan Dan este un tânăr care locuiește în Crișeni, este căsătorit și are doi copii. A lucrat pe postul de fochist la Inspectoratul de Jandarmi Județean Sălaj, dar după problemele cu legea a fost dat afară de la locul de muncă. Pe Facebook, Șerban afișează o viață de om bogat, și dă impresia că deține mai multe mașini de lux. Locuiește într-o vilă în Crișeni care valorează peste 80.000 de euro. De unde a făcut banii? Doar el știe.

După ce a fost eliberat din arestul preventiv, Șerban s-a dus repede la un grătar cu prietenii, unde s-ar fi lăudat că totul este o „șmecherie”, reiese dintr-o postare pe Facebook făcută de un prieten de-al lui.


Clujeanul CIASAR – cel mai temut spărgător de locuințe

Vasile Ciasar este cel mai cunoscut spărgător de locuințe și hoț de valori din Transilvania, cu antecedente penale serioase la activ. Este clujeanul care a dat și spectaculosul „tun” la Bistrița. A fost unul dintre cele mai răsunătoare jafuri din 2018 în Bistrița. Ciasar a acționat la acest jaf „perfect” folosind cagule și arme albe, fiind ajutat de un „începător”.

CIASAR Vasile a devenit un hoț care a transformat furăciunile într-o adevărată carieră.

Vasile Ștefan Ciasar este un expert în spartul locuințelor, furând în urmă cu câțiva ani seiful cu 110.000 de euro al unui om de afaceri din Bistrița.

Ciudățeniile nu se opresc aici. Vasile Ștefan Ciasar s-a împăcat cu victima sa, s-a angajat să-i dea înapoi banii și a primit, după cum a hotărât chiar instanța, „trusa de scule” folosită la comiterea jafului.

Se pare că Ciasar obișnuia să „cumpere” ponturi despre personaje cu bani mulți din regiunea Transilvaniei. Acesta acționează extrem de curat și nu lăsa nicio urmă în locuințele sparte. Furturile, care vizau mereu sume mari de bani, l-au și trimis după gratii ani buni, însă după fiecare liberare se întorcea la ce știa să facă mai bine.

Într-un alt caz, polițiștii vorbesc că în trei spargeri, Ciasar a furat bani și bunuri care totalizează 500.000 de lei. Ziarele clujene publicau în martie 2019 despre Ciasar că a fost judecat pentru un furt de 80.000 euro din casa unui afacerist din Huedin. Google-ul e plin de știri despre spargerile astronomice date de Ciasar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.