În Comuna Meseșenii de Jos se lucrează pe toate fronturile la capacitate maximă

Comuna Meseşenii de Jos se poate lăuda cu cel mai tânăr primar din judeţul Sălaj. Alexandru Bogdan Bercean este primarul care, deşi aflat la primul mandat, a reuşit să atragă foarte mulţi bani pentru dezvoltarea comunei, fie că vorbim de străzi asfaltate sau iluminat public modern.

“Am 32 de ani şi sunt la primul mandat. În momentul când m-am hotărât să îmi depun candidatura pentru funcţia de primar mi-am propus să vin în sprijinul oamenilor şi să fac cât mai multe lucruri bune pentru a rezolva problemele a cât mai multor cetăţeni din comunitate. Scopul principal a fost să reuşesc să atrag cât mai multe fonduri, indiferent de sursa de finanţare pentru a dezvolta calitatea vieţii din comuna noastră”, e o mică autocaracterizare a unui primar tânăr, chiar unul dintre cei mai tineri din ţară.

În această perioadă Comuna Meseșenii de Jos este plină de șantiere. Se lucrează în toate satele, fie că vorbim de lucrări de pietruire, reprofilare drum agricol, iluminat public, trotuare sau lucrări de pregătire pentru asfaltare.

Cum intrii în Meseșenii de Jos dai de mai multe echipe de muncitori care lucrează la betonarea acceselor către proprietăți și trotuare. Este vorba de un proiect câștigat prin PNDL 2 care prevede asfaltarea a circa 20 de kilometri de străzi și ulițe pe toată raza comunei.

În satul Aghireș se lucrează la drumuri, se fac funațiile străzilor care urmează să fie asfaltate.

În satul Meseșenii de Sus se consolidează valea cu gabioane pentru a se realiza drumul spre

Va fi montat bec cu LED pe fiecare stâlp din comună

Lucrările la modernizarea iluminatului public avansează cu succes. În cadrul acestui proiect vor fi montate aproape 1000 de becuri LED.

În satele Meseșenii de Jos și Meseșenii de Sus lucrările au fost finalizate într-un procent de 90%. În această săptămână se lucrează la iluminatul public în satele Aghireș și Fetindia.

În continuare se lucrează la reprofilarea drumurilor de exploatație agricolă. Aproxiamtiv 20 de kilometri de drumuri din toată comuna vor fi lărgite și curățate și vor devenii practivabile pentru utilajele agricole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.