Încă un doctor renumit s-a alăturat echipei PSD și candidează la parlamentare

PSD a început schimbarea iar odată cu preluarea conducerii partidului de către Marcel Ciolacu, tot mai mulți lideri din diferite domenii au început să se alăture echipei PSD.

După alegerile locale din 27 septembrie, PSD a rămas cel mai mare partid politic din România.

La doar câteva zile după ce renumitul medic Alexandru Rafila s-a alăturat echipei PSD, azi a făcut pasul spre sociali-democrați și doctorul Adrian Streinu-Cercel, ceea ce dovedește că PSD are cea mai ofertantă echipă pentru alegerile parlamentare.

Președintele #PSD Marcel Ciolacu: „Astăzi, România traversează cel mai dificil moment din ultimii 30 de ani. Actuala guvernare a pierdut controlul pandemiei pentru că a luat măsuri în funcție de interesele politice, fără să se #consulte cu specialiștii. Din acest motiv, România este mereu în urma pandemiei, niciodată în fața ei prin măsuri de #prevenție.

Rezolvarea rapidă a crizei sanitare este cheia pentru ca România să își revină rapid. Fără a controla mai întâi pandemia, nu vor exista locuri de muncă sigure, nici creștere economică și nivel de trai ridicat.

Prin urmare, rezolvarea crizei sanitare este prioritatea noastră absolută. De aceea, am apelat la specialiștii care știu despre ce vorbesc și care știu și ce trebuie făcut pentru a controla pandemia.

Îi mulțumesc domnului profesor-doctor Adrian Streinu-Cercel că s-a alăturat echipei #PSD! Sunt convins că experiența sa de la Institutul ”Matei Balș” – aflat în prima linie în lupa cu COVID-19 – va fi pusă în valoare la nivelul Parlamentului!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.