Incompetența ministrului Transporturilor, Lucian Bode. Cine demisionează?

Lucian Bode: Astăzi am participat la o parte din testele dinamice pe magistrala de metrou M5, Secțiunea 1 – Râul Doamnei – Eroilor, alături de Prim-Ministrul Ludovic Orban.
Cu această ocazie a fost prezentat stadiul la zi al lucrărilor, deschiderea traficului pentru călători fiind efectuat după o serie de lucrări restante.

▪️Din păcate, termenul de 30 iunie 2020, asumat benevol de către antreprenori, consultanţi şi beneficiar nu poate fi respectat, chiar dacă structurile si finisajele sunt gata.

▪️Așadar, în numele celor 17 miniștri și 8 directori generali care au condus ministerul și Metrorex din 2011 vreau să-mi cer scuze față de toți locuitorii din cartierul Drumul Taberei și cetățenii Bucureștiului.

▪️După ce timp de câteva luni bune am fost asigurat de antreprenori și angajați ai MTIC și Metrorex că termenul de 30 iunie rămâne în vigoare, acum ne aflăm în situația în care să nu putem onora această promisiune, iar acest lucru este innaceptabil, având în vedere importanța pe care acest obiectiv o are pentru cetățeni.

A venit momentul ca aceste categorii de persoane să nu mai ocupe funcții de decizie în Ministerul Transporturilor! Așadar, specialiștii vor decide momentul în care vor fi îndeplinite toate condițiile ca magistrala de metrou M5 să fie dată în exploatare cu călători, iar eu voi veghea personal ca finalizarea acestui proiect să se facă într-un timp cât se poate de scurt și în cele mai sigure condiții pentru cetățeni!

Sursa: PNL Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.