INEDIT! Proiectul „Terapie prin artă” ajunge și la Spitalul Județean Zalău

Proiectul Terapie prin Artă by Create.Act.Enjoy, creat de artiști pentru spitale, se extinde anul acesta, când avem ediția a 9-a, la Spitalul Județean de Urgență Zalău.

Pornim de azi cu mare încredere și speranță campania de strângere de fonduri pentru proiect, astfel încât să putem desfășura în perioada iunie -august activități în 7 spitale partenere: 5 instituții medicale din Cluj-Napoca și spitalele județene din Alba și Zalău.

Vom organiza concerte în aer liber, amenajarea de spații verzi relaxante, spectacole de comedie, ateliere creative cu rol terapeutic, socializare asistată de psihologi pentru pacienții singuri și alte activități care să ofere acces la cultură, suport emoțional, prilej de relaxare. Activitățile incluse în proiect sunt concepute în strânsă colaborare cu reprezentanții spitalelor și cu artiști.

Până în 15 iunie ne propunem să strângem 30% din bugetul total al proiectului de la donatori individuali, care doresc să susțină terapia prin artă în spitale. Donațiile se pot face direct pe siteul ONG-ului: createactenjoy.com, unde poate fi aleasă suma și tipul de donație (lunară/recurentă sau unică), sau prin trimiterea unui SMS la numărul 8833, prin care e donată proiectului suma de 2 euro.

Primii oameni solidari cu campania ONG-ului nostru sunt cei 14 care au acceptat să facă parte din seria de clipuri care promovează strângerea de fonduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *