Inginerul Sergiu Panie – omul profesionist care vrea să reprezinte Sălajul în Parlament

După 4 ani în care a lucrat pentru dezvoltarea județului Sălaj din poziția de consilier județean, în anul 2016 inginerul Sergiu Panie a primit încrederea consilierilor județeni și a fost votat vicepreședinte al Consiliului Județean Sălaj în mandatul 2016-2020.

Anul trecut, Sergiu Panie i-a luat locul lui Tiberiu Marc și a îndeplinit atribuțiile de președinte al Consiliului Județean Sălaj timp de 29 de zile.

Din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Sălaj, Sergiu Panie a avut ca principale responsabilități coordonarea instituțională a activității Arhitectului Șef:

  1. Compartimentul autorizații de construire și disciplina în construcții
  2. Compartimentul amenajarea teritoriului și urbanism
  3. Compartimentul mediu, utilități publice și guvernanță corporativă
  4. Biroul proiectare – în anul 2019 au fost executate lucrări de proiectare pentru 161 km de covoare bituminoase, reprezentând 10 drumuri județene, dar și punerea în siguranță a 4 poduri

Sergiu Panie este președintele ADI Ecodes Sălaj, calitate din care a reușit câteva investiții importante: construire 17 PG-uri subterane, 8 în Zalîu, 4 în Jibou și 2 în Cehu Silvaniei, plus 13 PG-uri moderne cu acces pe bază de cartelă, 8 în Zalău, 3 în Jibou și 2 în Cehu Silvaniei.

Segiu Panie este președintele al Comisiei de Apărare al Județului Sălaj, calitate din care a coordonat și organizat activitățile necesare în vederea pregătirii teritoriului pentru apărare, întocmirea Planului de activitate anuală a comisiei și aprobarea acestuia de STPS.

Sergiu Panie este și președintele Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului și Urbanism, poziție din care a coordonat derularea a cinci ședințe desfășurare pe parcursul anului 2019 în care au fost analizate și avizate 9 documentații: 3 PUG-uri, 4 documentații PUZ – pentru obținerea avizului de oportunitate și 2 documentații PUZ pentru obținerea avizului arhitectului șef.


Cine este Sergiu Panie?

Sergiu Panie are 45 de ani, este președinte executiv al PSD Sălaj și vicepreședinte al Consiliului Județean Sălaj. Este căsătorit, are doi copii și locuiește în Zalău. Sergiu Panie a absolvit Facultatea de Geodezie la București, iar în prezent este doctorand în anul 3 la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.