VIDEO:Ionel Ciunt a predat terenul la CNI pentru construirea bazinului de înot

Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău, a semnat azi, 28 iulie 2020, protocolul privind predarea amplasamentului către Compania Națională de Investiții (CNI) pentru construirea unui Bazin didactic de înot.

Investiția va fi realizată în cartierul Dumbrava Nord, pe strada Făgetului nr. 39. Suprafața pusă la dispoziție de Municipiul Zalău este de 14.934 mp și vor fi construite: bazinul de înot, vestiare, grupuri sanitare, spații tehnice.

Odată cu finalizarea investiției, bazinul va putea fi folosit de elevii care învață la unitățile de învățământ din municipiu, în timpul orelor de sport, iar înafara orarului școlar va putea fi utilizat de toți iubitorii de înot!

Proiectul urmează să fie finanțat de CNI, prin Programul Național Construcții de Interes Public sau Social – Subprogramul Complexuri Sportive.

Pentru a valorifica această sursă de finanțare, Primăria Municipiului Zalău a mai depus proiecte pentru alte două investiții importante pentru iubitorii de mișcare:
– Bază sportivă TIP 1, pe str. Făgetului nr. 41, care cuprinde amenajarea unui teren de fotbal de dimensiuni 105×68 m, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, clădire de vestiare și parcări;
– Bază sportivă TIP 2, pe str. Stadionului, nr. 5, care cuprinde amenajarea unui teren de sport multifuncțional pentru baschet, handbal, volei și tenis și o clădire de vestiare.

Bazin didactic de înot, pentru Zalău!

Ionel Ciunt, Primarul municipiului Zalău, a semnat azi, 28 iulie 2020, protocolul privind predarea amplasamentului către Compania Națională de Investiții (CNI) pentru construirea unui Bazin didactic de înot.✔️ Investiția va fi realizată în cartierul Dumbrava Nord, pe strada Făgetului nr. 39. Suprafața pusă la dispoziție de Municipiul Zalău este de 14.934 mp și vor fi construite: ✔️bazinul de înot, ✔️vestiare, ✔️ grupuri sanitare ✔️spații tehnice. Odată cu finalizarea investiției, bazinul va putea fi folosit de elevii care învață la unitățile de învățământ din municipiu, în timpul orelor de sport, iar înafara orarului școlar va putea fi utilizat de toți iubitorii de înot! ➡️Proiectul urmează să fie finanțat de CNI, prin Programul Național Construcții de Interes Public sau Social – Subprogramul Complexuri Sportive. ➡️Pentru a valorifica această sursă de finanțare, Primăria Municipiului Zalău a mai depus proiecte pentru alte două investiții importante pentru iubitorii de mișcare:✔️ Bază sportivă TIP 1, pe str. Făgetului nr. 41, care cuprinde amenajarea unui teren de fotbal de dimensiuni 105×68 m, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, clădire de vestiare și parcări și ✔️ Bază sportivă TIP 2, pe str. Stadionului, nr. 5, care cuprinde amenajarea unui teren de sport multifuncțional pentru baschet, handbal, volei și tenis și o clădire de vestiare.

Publicată de Primăria Municipiului Zalău pe Marţi, 28 iulie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.