Ionel Ciunt, primarul meu, primarul tău, primarul tuturor zălăuanilor

Citeam recent într-un articol din mass-media locală, despre faptul că în perioada pandemiei, prețul apartamentelor din Zalău a crescut cu 8,5%, procent care reprezintă cea mare creștere înregistrată la nivelul municipiilor reședință de județ.
Articolul a fost preluat de pe site-ul HotNews.ro în urma unei analize întocmite de platforma Imobiliare.ro. Ca urmare a acestei creșteri, Zalăul a ieșit în clasamentul municipiilor reședință de județ cu cele mai scăzute prețuri la apartamente.
La o primă lecturare a articolului am fi tentați să credem că se exagerează dar această creștere este reală și cei care doresc să investească în imobiliare o resimt.
Explicația acestei creșteri, din punctul meu de vedere, este că Zalăul, în acest prim mandat a primarului Ionel Ciunt, a devenit extrem de atractiv din mai multe considerente:
1. Infrastructură de calitate:
– căi rutiere modernizate, asfaltate, dimensionate corespunzător,
– instituții de învățământ reabilitate,
– instituții de sănătate dotate cu aparatură medicală de ultimă generație
2. Acces facil la servicii și utilități.
3. Atragerea unor investitori de calibru și punerea la dispoziția acestora a condițiilor necesare dezvoltării afacerilor, fapt care a generat crearea a numeroase locuri de muncă cu impact pozitiv atât asupra bugetului local cât și în planul veniturilor familiilor celor care lucrează.
4. Revigorarea laturii culturale a urbei, cu toții fiind extrem de mulțumiți de piesele de teatru și proiecțiile de filme care ne-au încântat înainte de pandemie,
5. Siguranța cetățeanului care a fost pusă mereu pe primul plan și pentru care se fac eforturi și investiții eficiente,
6. Grijă față de mediul înconjurător, prin recenta achiziție de autobuze electrice și intenția de a amplasa stații de încărcare pentru mașini electrice.
P.S.: Exemplele și motivele dezvoltării durabile și eficiente a orașului Zalău pot continua și am convingerea că Ionel Ciunt va gestiona următorul mandat de primar la fel de competent și de implicat ca și pe primul, astfel încât despre Zalău să se vorbească la superlativ ca toții să fim mândri că trăim și ne petrecem timpul ca parte a acestei comunități!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.