Ionel Ciunt: „Voi continua să muncesc pentru Zalău, cu responsabilitate și implicare”

Alegerile locale din 27 septembrie s-au încheiat cu o victorie răsunătoare a lui Ionel Ciunt la Primăria Municipiului Zalău, unde a primit votul a peste 50% dintre zălăuani. PSD a reușit să obțină și 9 consilieri locali, ceea ce este la fel un rezultat bun.

Însă dacă facem o analiză mai atentă a acestor rezultate, constatăm că Ionel Ciunt a crescut în opțiunea de vot a zălăuanilor, devenind astfel politicianul cu cea mai mare legitimitate din Sălaj, dat fiind numărul cel mai mare de voturi obținute direct, fără ajutorul vreunei alianțe politice.

„Cu încrederea miilor de zălăuani, din grijă față de oameni și din respect și prețuire pentru opțiunea acestora, voi continua să muncesc pentru ZALĂU!

Votul pe care mi l-ați acordat înseamnă responsabilitate și implicare. Fără îndoială nu va fi usor, dar mă voi gândi mereu la toți cei care și-au pus nădejdea în mine și atunci voi găsi forța necesară pentru a continua.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine și îi asigur de toată considerația mea și pe cei care au avut alte opțiuni.

Doamne ajută! „, a transmis primarul ales al Municipiului Zalău, Ionel Ciunt.

One thought on “Ionel Ciunt: „Voi continua să muncesc pentru Zalău, cu responsabilitate și implicare”

  1. Va credem pe cuvant domnule primar.
    Va uram mult succes in realizare programelor pe care le aveti in desfasurare si a celor pe care le propuneti in viitor.
    Va suntem alaturi si va sustinem, cu mult drag !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.