Jandarmii sălăjeni vor asigura liniștea și ordinea publică la mai multe evenimente în weekend

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii sălăjeni vor acționa pentru asigurarea ordinii publice la mai multe evenimente organizate în zona de responsabilitate.

Evenimentele la care oamenii legii vor fi prezenți sunt următoarele: Campionatul automobilistic de viteză pe traseu montan „Cupa Meseș – Cento Group” – 14 mai a.c., începând cu ora 07.00, în apropierea localității Treznea; meciul de fotbal dintre echipele S.C.M. Zalău și F.C. C.F.R. 1907 II Cluj SA –sâmbătă 14 mai a.c., începând cu ora 18.00, pe Stadionul Municipal Zalău; a 54-a ediție a serbării câmpenești „Măsurișul Oilor” – 15 mai a.c., începând cu ora 11.00, la poalele Măgurii Priei.

Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de siguranță, protecția participanților, prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură să tulbure ordinea și liniștea publică.

„Facem apel la toți cei care vor participa la aceste manifestări să evite implicarea în activități sau în acțiuni de natură să tulbure buna desfășurare a evenimentelor, să respecte recomandările forțelor de ordine, dacă sunt însoțiti de copii, să îi supravegheze cu atenție, să acorde o atenție sporită modului de păstrare a bunurilor și obiectelor personale, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul celei mai apropiate patrule de jandarmerie sau poliție, ori să apeleze numărul unic de urgenţă „112””, transmit reprezentanții IJJ Sălaj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *