JIBOU: Cum ajungi să fii iubit de tineri? Dan Ghiurco a reușit ce mulți politicieni doar visează

natură curată înseamnă o viață sănătoasă, susține primarul orașului Jibou – ing. Dan Ghiurco. Și nu o spune doar din gură, ci o dovedește prin fapte.

Zilele trecute, edilul din Jibou alături de mai mulți tineri din oraș au pus umărul la o acțiune de ecologizare pe malul râului Someș. Nu este pentru prima dată când primarul Dan Ghiurco se coboară din fotoliul de primar și participă la astfel de acțiuni atât de benefice pentru mediu.

Este deja notoriu faptul că Dan Ghiurco este un „altfel” de politician. Dan Ghiurco este unul dintre cei mai cunoscuți oameni politici din Sălaj, cu o experiență consistentă în administrație la cel mai înalt nivel. Dan Ghiurco are o pregătire profesională ireproșabilă, fiind de profesie inginer, fapt pentru care îi place ca totul să fie exact „ca la carte”.

Încă de la începutul carierei politice, Dan Ghiurco a acordat o mare atenție tinerilor pe care i-a apreciat cu fiecare ocazie.

Astăzi, PSD Sălaj are la Jibou cea mai puternică organizație de tineret din județ, coordonată de tânărul Vlad Pașcalău, care a derulat foarte multe acțiuni.

Dan Ghiurco este printre puținii politicieni sălăjeni prezenți în mediul online, pe rețelele de socializare, fiind mereu conectat cu tinerii. Pagina de Facebook adună mii de aprecieri, iar mai nou Dan Ghiurco și-a construit și un site, o platformă on-line, tot cu scopul de a fi cât mai aproape de „noua generație”, așa cum îi numește el pe tineri.

Dan Ghiurco va candida pentru al doilea mandat de primar al Orașului Jibou pe listele PSD. Și cel mai probabil va și câștiga.

Care este atuul lui Dan Ghiurco? Tocmai ce vă spuneam, tinerii. Pe listă la Consiliul Local Jibou, Dan Ghiurco va promova tineri cu studii superioare și care sunt un exemplu în comunitate, tocmai pentru a da încredere noii generații să se implice și în spectrul politic.

Dan Ghiurco se bucură de o popularitate imensă în rândul tinerilor, a reușit să-i unească, iar tinerii apreciază mult faptul că un primar de oraș îi ascultă și le este aproape în fiecare acțiune.

„Alături de tinerii frumoși și inimoși din Jibou la o acțiune de ecologizare pe malul Someșului, în zona Turbuța și la o plimbare cu canoea pe Someș, o experiență nouă, interesantă și palpitantă!”, este mesajul postat pe pagina oficială a Primăriei Orașului Jibou. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.