JIBOU: Mesajul primarului Dan Ghiurco, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului

O lume minunată în care veți găsi numai copii!

Începute în 2017, acțiunile organizate de Primăria Jibou de 1 iunie, ziua celor mai iubiți pământeni, ar fi ajuns la a patra ediție dacă noi toți nu am fi trecut prin această pandemie.

Proiectul nostru”COPILĂRIA-O LUME MINUNTĂ” s-a desfășurat în parteneriat cu toate unitățile de învățământ și asociația” Suntem părinți, nouă ne pasă”.

Concursurile sportive și artistice derulate în cadrul proiectului au fost cele care au însuflețit și au motivat, iar în final juriul a decis:toți copiii sunt câștigători!

Ne aducem cu drag aminte de toate momentele din cele trei ediții anterioare. Miniexatlonul organizat anul trecut , cu participarea a circa 1500 de copii, având ca invitați Războinicii de la EXATLON ROMÂNIA, alături de „dacul” nostru, Doru Meseșan, a fost un regal sportiv. Am învățat încă odată că sportul disciplinează, formează principii și îi educă pe cei care îl practică.

Am premiat anul trecut atât micii războinici de la exatlon cât și MARII LUPTĂTORI de la asociația „Suntem părinți, nouă ne pasă”.

O mică parte din amintirile anilor trecuți le-am prins într-un colaj de imagini, un filmuleț pe care îl dedicăm copiilor, dar și celor care au fost copii, adică tuturor!

O lume-a inocenței, păstrați-o orice-ar fi, pentru copii!

Primarul Orașului Jibou, ing. Dan Ghiurco

Clip 1 Iuniei 2020

O lume minunată în care veți găsi numai copii!Începute în 2017, acțiunile organizate de Primăria Jibou de 1 iunie, ziua celor mai iubiți pământeni, ar fi ajuns la a patra ediție dacă noi toți nu am fi trecut prin această pandemie.Proiectul nostru"COPILĂRIA-O LUME MINUNTĂ" s-a desfășurat în parteneriat cu toate unitățile de învățământ și asociația" Suntem părinți, nouă ne pasă".Concursurile sportive și artistice derulate în cadrul proiectului au fost cele care au însuflețit și au motivat, iar în final juriul a decis:toți copiii sunt câștigători!Ne aducem cu drag aminte de toate momentele din cele trei ediții anterioare. Miniexatlonul organizat anul trecut , cu participarea a circa 1500 de copii, având ca invitați Războinicii de la EXATLON ROMÂNIA, alături de "dacul" nostru, Doru Meseșan, a fost un regal sportiv. Am învățat încă odată că sportul disciplinează, formează principii și îi educă pe cei care îl practică.Am premiat anul trecut atât micii războinici de la exatlon cât și MARII LUPTĂTORI de la asociația "Suntem părinți, nouă ne pasă".O mică parte din amintirile anilor trecuți le-am prins într-un colaj de imagini, un filmuleț pe care îl dedicăm copiilor, dar și celor care au fost copii, adică tuturor!O lume-a inocenței, păstrați-o orice-ar fi, pentru copii!#1Iunie #ZiuaCopilului #LaMultiAni #Copii #ZiuaMicilorRazboinci #Amintiri #MomenteFrumoase #DanGhiurco #PrimariaJibou

Publicată de Dan Ghiurco pe Duminică, 31 mai 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.