Jibou: Spitalul orășenesc dotat cu lift nou și modern

Jibouanii beneficiază de ceva timp încoace, de un spital modern și dotat corespunzător, curat, cu mobilier nou, saloane spațioase și toalete îngrijite. Totul grație primarului Dan Ghiurco, care s-a implicat personal și a alocat sume importante de la bugetul local, dar și cu sprijinul Consiliului Județean, iar astăzi Spitalul Orășenesc din Jibou arată a devenit o bijuterie arhitecturală care înfrumusețează mult aspectul orașului.

Clădirea în care funcționează Spitalul Orășenesc Jibou „Dr Traian Herța” nu a fost niciodată dotată cu lift.

După doi ani de când Primăria Jibou, Spitalul Orășenesc Jibou și Consiliul Județean Sălaj au hotărât să amplaseze un ascensor care să ușureze munca personalului medical și confortul pacienților, am ajuns momentul în care acesta este funcțional.

Ascensorul, precum și componentele de securitate montate, sunt de ultimă generație, satisfăcând cerințele de calitate, sănătate și securitate.

În februarie au fost finalizate lucrările de reabilitare și modernizare

Primarul oraşului Jibou, Dan Ghiurco, a reușit la începutul lunii februarie să finalizeze lucrările de modernizare şi reabilitare a spitalului din oraş .

  1. A fost finalizată reabilitarea completă a Compartimentului Cronici. Peste 300.000 lei au fost folosiți pentru zugrăveli interioare, tarkett, instalație termică, electrică, instalații sanitare, sistem nurse call, amenajare cabinet, sală de mese, oficiu, etc.
  2. Au fost finalizate lucrările de reabilitare la acoperișul Spitalului Orășenesc Jibou Dr. Traian Herța, pentru ambele corpuri de clădire. Lucrările, care au presupus reparații la acoperisul imobilelor, au avut o valoare de circa 239.000 lei, bani proveniți de la bugetul local.
  3. Lucrări de înlocuire învelitoare din țiglă ceramică cu panouri sandwich rezistente la foc în vederea obținerii autorizației de securitate la incendiu pentru Ambulatoriu de Specialitate din cadrul Spitalul Orășenesc Jibou Dr. Traian Herța.
  4. Lucrări de reparații generale și de renovare la farmacia cu circuit închis a spitalului.
  5. Lucrări de reamenajare la spații subsol (casa scării, garderobă pacienți și garderobă personal spital).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.