Kallo Laurențiu este suspect în dosarul scandalului de la Hotel Transilvania

Au trecut deja un an și jumătate de când zălăuanul Mihai Țăranu a primit o bătaie soră cu moartea de la Kallo Laurențiu și a fost practic desfigurat. Deși a depus plângere penală împotriva agresorului, care și-a recunoscut public fapta, procurorii spun că dosarul a înaintat și se află încă la Poliție.

Vestea bună este că polițiștii au identificat un suspect în dosar, astfel că agresorul Kallo Laurențiu este primul suspect. Cert este că procurorii și polițiștii lucrează în dosarul lui Kallo Laurentiu, iar în perioada următoare acesta urmează să fie pus sub acuzare pentru că lucrurile sunt limpezi.

Mihai Țăranu a fost snopit în bataie in noaptea de 24 spre 25 2019 ianuarie in fata restaurantului Transilvania din Zalau. A avut de tras prin spitale pentru reconstructia fetei. In ciuda intentiei declarate de Kallo Laurentiu de a-l despagubi pe Mihai Taranu si de a se impaca cu acesta – cei doi cunoscandu-se dinainte – victima s-a hotarat sa-si caute dreptatea si a depus o plangere penala pe 12 februarie 2019, considerand ca fapta lui Kallo este de neiertat.

„Urmare a evenimentului din noaptea de 24 spre 25 ianuarie, la un restaurant din municipiul Zalau, Poliția a întocmit dosar penal pentru infractiunea de lovire sau alte violente si continua cercetarile pentru administrarea întregului probatoriu în cauza. Victima a depus plangere penala la data de 12 februarie. Dosarul se află în lucru la Biroul de Investigații Criminale, din cadrul Poliției municipale. Cercetările în dosar se efectuează sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău”, spune Poliția.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, Liviu Corda, spune despre acest caz că tergiversarea are mai multe cauze – încărcătură mare de dosare pe polițist, pandemia de COVID-19 și lipsa de personal (polițiști judiciari) din cadrul IPJ Sălaj.

„Cercetările în acest dosar sunt efectuate față de suspect. Practic au fost administrate probe din care reiese că o persoană ar fi autorul faptei, iar noi îl suspectăm pe Kallo Laurențui. Dosarul este la Poliție”, ne spune prim-procurorul de la Zalău, Liviu Corda.

Mihai a fost salvat de intervenția jandarmilor

Reamintim ca Mihai Taranu a fost victima intr-un scandal la care a fost nevoie de interventia trupelor speciale ale Jandarmeriei Salaj, in noaptea de 25 ianuarie, in jurul orei 2:00, la un majorat organizat la Hotelul Transilvania din Zalau.
Atunci, Kallo Laurentiu, de 34 de ani, l-a batut crunt pe zalauanul Mihai Taranu, de 30 de ani. L-a doborat la pamant, victima fiind salvata de catre jandarmi, care au chemat si ambulanta.


Mihai Taranu a fost transportat initial la Urgenta Spitalului Judetean, dar din cauza leziunilor grave suferite a fost transportat de urgenta la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj Napoca, unde a fost dus direct la Sectia de Chirurgie Orala si Maxilo-faciala.
Mihai Taranu a ne-a scris dupa eveniment pe facebook ca a fost lovit pe neasteptate, iar dupa ce a cazut a fost lovit cu picioarele de inca doua persoane din anturajul lui Kallo Laurentiu. A suferit multiple fracturi la nivelul maxilarului si a avut mai multi dinti rupti. Mihai a avut nevoie de 55 de zile de spitalizare in prima faza.
„M-au lovit trei baieti, Kallo Laurentiu, Lingurar Mircea – care mi-a dat picioare multe – si Sandu – ala mai mare, tatuat”, ne-a declarat Mihai Taranu.

Kallo Laurențiu a recunoscut fapta și susține că l-a bătut singur pe Mihai

„Eu recunosc, sunt de vina, dar are si el vina lui, pentru ca a vorbit cu mine foarte urat. El este prietenul nostru, a fost cu noi zilnic, zilnic, dar la betie o i-a mai razna uneori. Mie nu-mi sta in caracter sa ma bat cu prietenul meu in viata asta. Dar el mi-a vorbit foarte, foarte urat si m-a avertizat cu palma pe piept. Recunosc, am fost si beat, ca daca nu eram beat poate era altceva. N-am ce sa mai fac acum, fapta e consumata”, ne-a declarat in ianuarie, imediat dupa scandal, agresorul Kallo Laurentiu.

Kallo a mai fost condamnat in trecut pentru un scandal la discoteca din Sig

Kallo Laurentiu a fost condamnat pentru un scandal la discoteca din Sig, in anul 2013. A fost cercetat penal in dosarul nr. 1473/309/2013, inregistrat la Judecatoria Zalau la data de 5 noiembrie 2013. Obiectul dosarului a fost comiterea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. Kallo Laurentiu a fost condamnat in acest dosar la data de 4 februarie 2015, la doi ani de inchisoare cu suspendare, aceasta fiind cea mai mare pedeapsa pronuntata fata de cei cinci inculpati din dosar.

One thought on “Kallo Laurențiu este suspect în dosarul scandalului de la Hotel Transilvania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.