La Letca se promovează tradiţiile, obiceiurile şi atracţiile turistice din zonă

Centrul de informare turistică Letca promovează tradiţiile, obiceiurile şi atracţiile turistice din zonă.

De când #Dorel #Man este primar, administraţia locală din #Letca pune accentul şi pe turism. În acest sens, în centrul comunal s-a construit un centru de informare turistică, care promovează tradiţiile, obiceiurile şi atracţiile turistice din zonă.

“Facem tot posibilul să promovăm obiceiurile, tradiţiile şi locurile frumoase. Putem să promovăm turism cultural, fiindcă avem şase biserici de lemn. Mai avem peştera de la Cuciulat, care este unicat în Europa şi pe care sperăm să o amenajăm cu fonduri europene. În comună există potenţial turistic deosebit. Avem şi producători foarte buni, iar la Cozla este o cultură foarte importantă de coacăze din care se produc diferite băuturi. Noi vrem să-i promovăm căt mai bine”, susțin reprezentanții instituției.

În fiecare toamnă, Primăria Comunei Letca organizează un eveniment prin Centrul de Informare Turistică, fiind vorba de un târg de toamnă intitulat “Ziua Recoltei”, unde sunt prezenţi producători locali din comună, dar şi din localitățile apropiate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.