Lansare oficială cu argumente clare – Ionel Ciunt la Primăria Zalău și Florin Florian la președinția Consiliului Județean Sălaj

Conferința de presă comună susținută azi în Parcul Central de Ionel Ciunt, candidatul PSD Sălaj la Primăria Zalău, și de Florin Florian, candidatul PSD Sălaj la Consiliul Județean, a fost prilejul argumentelor forte pentru ca zălăuani și sălăjenii să îi voteze pe cei doi luna viitoare.

Ionel Ciunt a susținut că, pentru eficiență în folosul cetățenilor, nu este loc de amatorism și că cei care se ocupă de administrație trebuie obligatoriu să fie profesioniști. Motiv pentru care pe listele PSD Sălaj, atât la Consiliul local Zalău, cât și la Consiliul Județean, se regăsesc doar profesioniști, personalități locale care au dovedit deja că pot, știu să facă și fac lucruri importante pentru comunitate. De subliniat că Ionel Ciunt și Florin Florian au studii în administrație. Iar pe ambele liste sunt în primul rând medici și profesori cu experiență, pentru că sănătatea și învățământul sunt priorități absolute pentru PSD Sălaj, alături de soluții pentru dezvoltarea comunităților, la care își vor aduce contribuția specialiștii din diverse domenii înscriși pe listele de candidatură ale PSD Sălaj.

Pentru ca Zalăul să-și continue dezvoltarea în ritm accelerat, Ciunt îi roagă pe zălăuani să voteze lista PSD de consilieri locali. Este nevoie de menținerea unei echipe care s-a dovedit deja eficientă la conducerea administrației orașului, susține primarul în funcție. Printre primii pe listă se află cunoscutul medic Amalia Găvriluț, viceprimarul ing. Teodor Bălăjel, cu reușite unicat în atragerea fondurilor europene, prof. Ioana Tuduce, director al Centrului de Excelență etc.

Candidatul PSD Sălaj la președinția Consiliului Județean, Florin Florian, a subliniat că rezultatele obținute de administrația Ciunt în Zalău trebuie să fie un model pentru tot Sălajul și că este pregătit să abordeze soluții noi și importante de dezvoltare pentru toate orașele și comunele din județ, în funcție de potențialul și de nevoile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.