Letca: Căminele culturale din Cuciulat și Cozla modernizate cu fonduri europene

Căminele Culturale din satul Cuciulat și Cozla se află în plin șantier și sunt modernizate datorită unui proiect câștigat pe fonduri europene în valoare de 400.000  euro.

Lucrările la căminul din Cuciulat au demarat în 10 martie, iar din structura existentă vor rămâne doar zidurile exterioare, restul este refăcut complet din nou.

Astăzi, 29 iulie, primarul Liviu Dorel MAN  a vizitat șantierul, iar lucrările au avansat într-un ritm accelerat. Au fost finalizate lucrările la acoperiș, tencuieli interioare, ziduri despărțitoare la grupurile sanitare, șape, tencuieli exterioare, izolație termică, tavene, geamuri și uși cu geam termopan. Zilele acestea se trage tencuiala decorativă.

Cămiul Cultural din Cuciulat va fi finalizat și inaugurat în prima parte a lunii septembrie.

Au demarat lucrările și la Căminul Cultural din Cozla

Constructorul a început reabilitarea și modernizarea căminului cultural din satul Cozla. Muncitorii lucrează la schimbarea acoperișului, consolidarea funcației și se pregătesc pentru finisajele interioare.

Vor fi executate lucrări la: ziduri interioare, acoperiş, finisaje interioare/exterioare, tâmplărie din lemn stratificat, uşi, parchet, grupuri sanitare, scenă, vestiare pentru artişti, instalaţie electrică, instalaţie sanitară, instalaţie de încălzire cu centrală termică pe gaz.

 Dotări: aer condiţionat, sistem de sonorizare audio, videoproiector, laptop, scaune din piele.

„Azi am fost să verific stadiul lucrărilor executate la Căminul Cultural din Cuciulat. Lucrările sunt în graficul stabilit și deja se lucrează la tencuiela decorativă. Este un proiect frumos obţinut din fonduri europene. Mă bucur că am reuşit să rezolv încă o problemă a cetăţenilor din satul Cuciulat, care şi-au dorit un spaţiu multifuncţional. După finalizarea lucrărilor, cetăţenii vor beneficia de un cămin cultural nou, modern, la standarde europene. Muncitorii au început lucrările și la Căminul cultural din Cozla, unde se lucrează la acoperiș și consolidare fundație”, transmite primarul Comunei Letca, Liviu Dorel Man.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.