Letca: Primarul Dorel Man a verificat lucrările de la Căminul Cultural din Cuciulat

Căminul Cultural din satul Cuciulat se află în plin șantier și va fi modernizat, dotat datorită unui proiect câștigat pe fonduri europene. În data de 10 martie au început lucrările, iar din structura existentă vor rămâne doar zidurile exterioare, restul va fi refăcut complet din nou. 

Astfel, vor fi executate lucrări la: ziduri interioare, acoperiş, finisaje interioare/exterioare, tâmplărie din lemn stratificat, uşi, parchet, grupuri sanitare, scenă, vestiare pentru artişti, instalaţie electrică, instalaţie sanitară, instalaţie de încălzire cu centrală termică pe gaz.

 Dotări: aer condiţionat, sistem de sonorizare audio, videoproiector, laptop, scaune din piele.

„Azi am fost să verific stadiul lucrărilor executate la Căminul Cultural din Cuciulat. Lucrările sunt în graficul stabilit și deja se lucrează la acoperiș. Este un proiect frumos obţinut din fonduri europene. Mă bucur că am reuşit să rezolv încă o problemă a cetăţenilor din satul Cuciulat, care şi-au dorit un spaţiu multifuncţional. După finalizarea lucrărilor, cetăţenii vor beneficia de un cămin cultural nou, modern, la standarde europene. Vă ţinem la curent și cu informaţii privind demararea lucrărilor şi la căminul cultural din Cozla, care vor începe în scurt timp”,

transmite primarul Comunei Letca, Liviu Dorel Man.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.