Liberalii în frunte cu ministrul Lucian Bode fac campanie electorală în comuna Marca

Instituțai Prefectului – județul Sălaj, instituție care potrivit legilor ar trebuie să fie apolitică, din păcate acționează la comanda unor lideri politici care vremelnic ocupă niște funcții de demnitari în Guvernul României. Este de notorietate că actualul ministru Bode se folosește de toate instituțiile publice pentru a atrage votanții de partea liberalilor.
Se apre că Prefectura Sălaj s-a transformat în portavocea PNL-ului condus de Lucian Bode și ne informează cu privire la semnarea contractului de “Proiectare si executie – Secțiunea 3B5 Nușfalău–Suplacu de Barcău”, unde vor participa mai mulți politicieni cu carnet galben.
Culmea e că nici până astăzi, ministrul Lucian Bode nu a avut bunul simț să iasă public așa cum i-a cerut chiar președintele Iohannis și să clarifice detaliile în care s-au produs tragicul eveniment rutier în urma căruia turiști polonezi au ajuns la spital.
La sediul Primăriei din comuna Marca, județul Sălaj, mâine, 05.09.2020, începând cu ora 10.00, va avea loc semnarea contractului de “Proiectare și execuție- Secțiunea 3B5 Nușfalău – Suplacu de Barcău”.
La eveniment vor participa:
• Lucian Bode – Ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiior;
• Ilie Blojan – Primar Oradea;
• Andreea Diaconescu, CNAIR – prezentare proiect;
• alți invitați.
Întrebările din partea presei vor putea fi adresate în cadrul conferinței de presă susținute de ministrul transporturilor, domnul Lucian Bode, care va avea loc în continuarea evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.