Lider ALDE Sălaj: Dovada incompetenței Guvernului PNL și în infrastructură

Apar zilnic noi dovezi ale incompetenței Guvernului Orban. În cazul infrastructurii au avut la dispoziție două luni de stare de urgență în care trebuiau să țină șantierele pornite și să se lucreze intens pentru finalizarea unor proiecte importante.

Ce s-a întâmplat în starea de urgență? Orban și Iohannis ne-au ținut pe toți în casă, inclusiv pe cei din construcția de drumuri pentru că habar nu aveau ce trebuie să facă și erau depășiți de situație.

Întrebarea, după criticile Curții de Conturi Europene, este: unde sunt cele 13 miliarde de lei care vorbea dl Cîțu că reprezintă banii alocați pentru investiții de guvernul Orban?
Unde sunt cele peste 80 de miliarde de lei pe care Guvernul Orban i-a împrumutat?
Este clar că nu sunt în marile proiecte de infrastructură ale țării.

În mod cinic pentru români, Guvernul PNL plasează articole plătite în care vor să ne arate că se lucrează la proiectele de infrastructură: vezi aici – https://www.digi24.ro/…/santiere-de-autostrazi-si-drumuri-e….

Nu prin articole plătite convingeți instituțiile europene că faceți treabă, ci prin investiții. La fel cum nici pe români nu îi păcăliți cu articole în care băgați bani.
Dar asta e atunci când nu ești capabil să faci ceva concret. Dai bani și speri ca alții să te laude pe bani.

Valeriu Radu Crișan, președinte ALDE Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.