Lider ALDE Sălaj: „Guvernul continuă bătaia de joc la adresa copiilor!”

E cinic și sfidător jocul pe care îl face acum Guvernul PNL cu privire la majorarea alocațiilor și pensiilor, adică la aplicarea unor legi pe care nimeni nu are voie să le blocheze.

A le spune acum copiilor și pensionarilor că, în loc să le acorde drepturile prevăzute în legi, statul trebuie să facă investiții, e o încercare grosolană de manipulare.
Cât de josnic să fii ca prim-ministru și membru al Guvernului să ataci la CCR un drept al copiilor?

Abuzul de putere pe care îl face Guvernul PNL, călcând în picioare o lege care le dă dreptul copiilor la dublarea alocațiilor trebuie să înceteze!
PNL, nu mai căutați scuze și găsiți soluții pentru dublarea alocațiilor pentru copii, pentru că de aceea sunteți la guvernare!

Este exact ceea ce le cerea din opoziție secretarul general al PNL Robert Sighiartău anul trecut guvernanților de atunci! ”Viitorul copiilor nu se negociază ! Dați copiilor alocații! (..) Amendamentul pentru creșterea alocațiilor copiilor înseamnă demagogie?! ” Ați uitat, dlor din Guvernul PNL? Sau logica pentru PNL este valabilă doar când ești în opoziție? Azi nu mai cereți socoteală Guvernului, doar pentru că este al dvs?

De ce nu vă asumați adevărul: faptul că execuția bugetară vă dă cu virgulă și că ăsta e motivul pentru care tăiați de pe listă cheltuielile cu pensiile și alocațiile?

Dacă nu mai reușiți să țineți pasul cu prevederile legilor și cu toate măsurile pe care le-ați promis pentru sprijinirea românilor pe timp de criză e pentru că… minciuna are picioare scurte și poate fi definită ca Ipocrizie!

Valeriu Radu Crișan, președinte ALDE Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.