Lider PNL pe „barosăneală”: Trei funcții la stat și salar 7.500 euro

Bani sunt, dar pentru smecheri: Baronul PNL de Argeș, Adrian Miuţescu, are 3 funcții la stat și încasează peste 7.500 de euro pe lună.

Şeful PNL Argeş, Adrian Miuţescu, ocupă trei joburi bine plărite, la stat, potrivit unui material publicat de insitututiile statului.ro. Astfel, potrivit sursei citate, Ludovic Orban l-a instalat pe Miuţescu în trei funcţii frumuşele și primeşte lunar, 35.000 de lei, adică 7.500 de euro.

Miuţescu este membru în Consiliul de Administraţie la ROMAERO (Compania Aerospaţială din România), unde se ocupă de avioane, că omu’e profesor pe aeronave, deci l-au luat pe cel mai mare specialist, în viaţă. Nu cum spunea un rival politic despre Adiţă, că n-a făcut nici avioane din hârtie în copilărie. Lumea e răutăcioasă, iar valoarea lui Miuţescu în avioane nu o are nimenea, se ştie… Viitor doctor în avioane, Miuţescu trăieşte prezentul şi se bucură de cardul de salariu.

De asemenea, şeful PNL Argeş e preşedinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului. Mare specialist, ce să zicem? Să nu creadă cineva că numirea lui Adiţă la AAAS a fost făcută politic.

Prin lege, preşedintele AAAS face parte şi din Comitetul Interministerial de Finanţări, Garanţii şi Asigurări al EXIMBANK, unde în calitate de membru primeşte 20.000 lei/lună.

Un calcul simplu, ne spune că Miuţescu pleacă acasă cu 35.000 de lei. Iar un calcul simplu, ne-ar interesa şi pe noi… Câte alocaţii pentru copii s-ar putea plăti din veniturile nesimţite ale lui Miuţescu al nostru?, potrivit unui  articolul publicat de institutiilestatului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.